Winni's омекотител бял мускус 42 пранета 1.470 литра

Базова цена: 5,90 лв.
  • Марка: Winni’s

Омекотителят е черешката на тортата при грижата за прането. Той участва само в крайните етапи на изплакването, но има основната задача да парфюмира и отпусне влакната на тъканите. Също така, препаратът последен влиза в контакт с дрехите, така че е много важно той да има най-добрите характеристики за съвместимост с кожата. Ето защо всички омекотители на Winni са хипоалергенни и тествани за никел, хром и кобалт. Специфичната дермосъвместимост на омекотителите на Winni ги прави особено подходящи за най-чувствителната кожа и за най-малките членове на семейството.

Всички омекотители на Winni са обогатени с интензивни биоразградими аромати, които се абсорбират в околната среда, без да оставят следи. Пролетният аромат на бял мускус придава деликатно усещане за свежест на прането.

Продуктът също е тестван за никел, кобалт и хром (стойност <0.2 PPM), е сертифициран като Веган Ok и се придържа към дисциплинарната SkinEcо.

 

Продуктът е успешно добавен в количката
5,90 лв.
Моля, изберете:
ЛЯТНА ВАКАНЦИЯ
Доставка
ЛЯТНА ВАКАНЦИЯ

ОТ 12-ТИ ДО 18-ТИ АВГУСТ МАГАЗИНЪТ НЯМА ДА РАБОТИ ВСИЧКИ ПОРЪЧКИ ЩЕ БЪДАТ ОБРАБОТВАНИ СЛЕД 19-ТИ АВГУСТ ПО РЕДА НА ПОДАВАНЕТО ИМ И СЪОБРАЗНО НАЛИЧНОСТИТЕ.

Доставка

Доставка до точен адрес за София - 4,00 лева, за поръчки над 50 лева - безплатна доставка (само за София).

   Доставка до офис на Спиди - 4,90 лева.

Доставка до точен адрес със Спиди - 7,90 лева.

Безплатна доставка до офис на Спиди за поръчки над 100,00 лева 

На клиенти, не получили или отказали без основание пратките си, няма да бъдат изпълнявани следващи поръчки!