TRI-BIO бебешко олио с витамин Е за чувствителна кожа 200 мл

Категории
Цена с ДДС: 7,50 лв.
  • Марка: TRI-BIO

Бебешко олио базирано само на естествени съставки. Помага влажността на кожата да се задържи, като я прави мека и копринено нежна. Подходящ продукт и за новородени със суха и чувствителна кожа. Няма съдържание на изкуствени елементи, позволява грижата за детската кожа да е сигурна и безопасна. Формулата е богата на витамин Е. Хипоалергенен продукт богат на витамин Е. Подходящ за бебета и деца с чувствителна кожа. Възстаноявява кожния баланс и подхранва. Формулата на бебешкото олио притежава изключително нежен, безвреден и ефективен механизъм за подхранване и възстановяване на кожата. Работи най- добре върху влажна кожа. Нанесете върху кожата на бебето и разтрийте. Оставете за няколко минути да попие, след което облечете дрехи. Висококачествено рафинирано леко минерално масло. Съхранение при минимална температура от 2˚C и максимална температура от 25˚. Пазете на недостъпни за деца места. Пазете да не попада в очите. В случай на контакт изплакнете обилно с вода. При нужда потърсете лекар. Фирмата производител Sonata Enterprise Inc. e американска компания, част от Sonata Master Group Management Corp. и е производител на екологично чисти почистващи и дезодориращи продукти. Фирмата предлага широка гама от домакински, професионални и индустриални “EКО” пробиотични и натурални почистващи продукти.

Продуктът е успешно добавен в количката
7,50 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Системата за изпращане е абсолютно автоматична! Моля, внимателно избирайте правилния офис на Еконт от падащото меню при поръчка! Пренасочването се заплаща.

Грешно изчислена сума за доставка се коригира ръчно от нас.

 
Цени на доставка от наш служител до адрес в София:
Поръчки до 50 лева за гр. София виж зоната тук - 4,00 лева
Поръчки над 50 лева за гр. София виж зоната тук - безплатна доставка.
Доставка в събота - 4 лева допълнително заплащане.

Напишете в забележка, ако желаете за платите с карта при доставката!

Няма опция "доставка до офис на Еконт" за гр. София. Доставката се изпълнява само от наш служител до желан от Вас адрес. 
 
Цени за доставка с Еконт за пратки до 20 кг:
Доставка до офис на Еконт - 7,90 лева
Безплатна доставка до офис на Еконт /без София/ за поръчки над 70 лева.
Ограничението в килограмите не важи за поръчки над 140 лева
Доставка до адрес с Еконт - 13,50 лева
 
Минимална сума за поръчка - 25,00 лева
 
Срок за първоначална обработка на поръчки: 3 работни дни
 

Посочените цени са в български лева с ДДС за Блъгария и в евро с ДДС за чужбина и са валидни само за електронния магазин. Снимките са ориентировъчни. Цените са валидни до изчерпване на количествата.