TRI-BIO бебешко олио с витамин Е за чувствителна кожа 200 мл

Категории
Цена с ДДС: 7,50 лв.
  • Марка: TRI-BIO

Бебешко олио базирано само на естествени съставки. Помага влажността на кожата да се задържи, като я прави мека и копринено нежна. Подходящ продукт и за новородени със суха и чувствителна кожа. Няма съдържание на изкуствени елементи, позволява грижата за детската кожа да е сигурна и безопасна. Формулата е богата на витамин Е. Хипоалергенен продукт богат на витамин Е. Подходящ за бебета и деца с чувствителна кожа. Възстаноявява кожния баланс и подхранва. Формулата на бебешкото олио притежава изключително нежен, безвреден и ефективен механизъм за подхранване и възстановяване на кожата. Работи най- добре върху влажна кожа. Нанесете върху кожата на бебето и разтрийте. Оставете за няколко минути да попие, след което облечете дрехи. Висококачествено рафинирано леко минерално масло. Съхранение при минимална температура от 2˚C и максимална температура от 25˚. Пазете на недостъпни за деца места. Пазете да не попада в очите. В случай на контакт изплакнете обилно с вода. При нужда потърсете лекар. Фирмата производител Sonata Enterprise Inc. e американска компания, част от Sonata Master Group Management Corp. и е производител на екологично чисти почистващи и дезодориращи продукти. Фирмата предлага широка гама от домакински, професионални и индустриални “EКО” пробиотични и натурални почистващи продукти.

Продуктът е успешно добавен в количката
7,50 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Системата за изпращане е абсолютно автоматична! Моля, внимателно избирайте правилния офис на Еконт от падащото меню при поръчка! Пренасочването се заплаща.

 
Цени на доставка от наш служител до адрес в София:
Поръчки до 50 лева за гр. София виж зоната тук - 4,00 лева
Поръчки над 50 лева за гр. София виж зоната тук - безплатна доставка.
Доставка в събота - 4 лева допълнително заплащане.
Напишете в коментар, ако желаете за платите с карта при доставката!
Няма опция "доставка до офис на Еконт" за гр. София. Доставката се изпълнява само от наш служител до желан от Вас адрес. 
 
Цени за доставка с Еконт за пратки до 20 кг:
Доставка до офис на Еконт - 7,90 лева
Безплатна доставка до офис на Еконт /без София/ за поръчки над 70 лева.
Ограничението в килограмите не важи за поръчки над 140 лева
Доставка до адрес с Еконт - 13,50 лева
 
Минимална сума за поръчка - 30,00 лева
 
Срок за първоначална обработка на поръчки: 3 работни дни
 

Посочените цени са в български лева с ДДС за Блъгария и в евро с ДДС за чужбина и са валидни само за електронния магазин. Снимките са ориентировъчни. Цените са валидни до изчерпване на количествата.