Течни перилни препарати

Течни перилни препарати

Течни перилни препарати, течен прах за пране - продукти внос от европейските пазари. Високо качество на достъпна цена - стоки за всеки джоб.

Капачки се заявяват допълнително при наличност на такива!

Течният препарат е по-удобен

Подобно на течния сапун, течният препарат за пране е по-удобен, защото се разтваря лесно, не оставя следи по дрехите след изплакване и не се наслагва по вътрешността на пералнята. Можете лесно да почистите и всички капки, които сте разлели погрешка извън машината.

Течният препарат се разтваря лесно и в студена вода

Едно от най-досадните неща при прането е останалият неразтворен прах за пране по вече изпраните дрехи. Някои тъкани задължително изискват пране на 30 или 40 градуса, което затруднява разтварянето на сухия прах за пране. Това няма как да се случи при течните препарати, заради което те са по-удобни от тази гледна точка. С течните препарати пък лесно може да се прекали с количеството, въпреки указанията на чашката – все ни се струва, че е малко и прането няма да се изпере добре. Прекомерните количества течен препарат могат също да увредят пералнята и тъканите на дрехите.

 

 

Подреди по
Филтри
Категории
Марки
Производител
Капацитет
Количество
Цена
Посочените цени са в български лева с ДДС за Блъгария и в евро с ДДС за чужбина и са валидни само за електронния магазин. Снимките са ориентировъчни. Цените са валидни до изчерпване на количествата.