Swiffer Влажни кърпи за почистване на под 12 броя

Категории
Цена с ДДС: 11,99 лв.
  • Марка: Swiffer

Swiffer Wet Feuchte Bodentuch – влажни кърпи за почистване на под. Удобните пакети за зареждане на Swiffer помагат да поддържате чистотата на вашия дом по-дълго, отколкото с метла или скрубер. Влажните подови кърпи Swiffer са напоени в мощен почистващ препарат, който разтваря замърсяванията, отблъсква мръсотията от повърхностите и се изпарява свткавично. Освен това на дъното влажната кърпа на Swiffer Wet Feuchte Bodentuch има почистваща лента за премахване на упоритите петна. Опаковката може да се използва отново, така че влажните кърпи за подове да не изсъхнат. Влажните кърпи на Swiffer Wet Feuchte Bodentuch са идеални за цялостно почистване на пода без използване на кофи и парцали. Кърпите Swiffer са подходящи за всякакви подови повърхности.

Немски

Продуктът е успешно добавен в количката
11,99 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Системата за изпращане е абсолютно автоматична! Моля, внимателно избирайте правилния офис на Еконт от падащото меню при поръчка! Пренасочването се заплаща.

 
Цени на доставка от наш служител до адрес в София:
Поръчки до 50 лева за гр. София виж зоната тук - 4,00 лева
Поръчки над 50 лева за гр. София виж зоната тук - безплатна доставка.
Доставка в събота - 4 лева допълнително заплащане.
Напишете в коментар, ако желаете за платите с карта!
 
Цени за доставка с Еконт за пратки до 20 кг:
Доставка до офис на Еконт - 6,90 лева
Безплатна доставка до офис на Еконт за поръчки над 100 лева
Доставка до адрес с Еконт - 12,50 лева
 
 

Посочените цени са в български лева с ДДС за Блъгария и в евро с ДДС за чужбина и са валидни само за електронния магазин. Снимките са ориентировъчни. Цените са валидни до изчерпване на количествата.