Signal White Now Sensitive избелваща паста за зъби 75 мл

Категории
Цена с ДДС: 8,99 лв.
  • Марка: Signal
  • За незабавно 3 пъти по-бели зъби*
  • Технология White Protect
  • Active Protect технология
Signal паста за зъби White Now Sensitive, 75 ml за мигновено 3 пъти по-бели зъби* след само едно миене! С две технологии: технология White Protect със сапфирено сини пигменти за незабавно 3 пъти по-бели зъби* и технология Active Protect с минерален комплекс, ефективен върху чувствителните зони на зъбите. Signal Toothpaste White Now Sensitive не е избелващ продукт. Нежно премахва замърсяванията от зъбите, възнаграждава ви с по-ярка усмивка при редовна употреба и предпазва чувствителните зъби. Незабавният визуален ефект се постига изключително с технологията Active Protect. Мигновеният избелващ ефект се създава от синята пяна, която оставя фини цветни пигменти върху повърхността на зъбите и действа като оптичен филтър. Това намалява жълтия оттенък на зъбите и те веднага изглеждат по-бели. Освен това пастата нежно почиства зъбите. Меката формула на пастата за зъби White Now Sensitive съдържа минерален комплекс, съдържащ цинк, калий и HAP, ефективен върху чувствителните зони на вашите зъби. Пастата за зъби осигурява защита от кариес на обикновена паста за зъби с флуор и освежава дъха. Така че е идеален за ежедневна употреба. Сигнал препоръчва: миене на зъбите два пъти на ден, смяна на четката за зъби на всеки 3 месеца, ходене на зъболекар два пъти годишно. За деца до 6 години: използвайте само количество паста за зъби колкото грахово зърно. За да избегнете прекомерно поглъщане, мийте зъбите си само под наблюдение. Ако сте приели повече флуор, консултирайте се с вашия зъболекар или лекар. *Моментният ефект е чисто визуален и ограничен във времето. Ефектът 3 пъти по-бял в сравнение със Signal White Now Original.

Немска

 

Продуктът е успешно добавен в количката
8,99 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Системата за изпращане е абсолютно автоматична! Моля, внимателно избирайте правилния офис на Еконт от падащото меню при поръчка! Пренасочването се заплаща.

Грешно изчислена сума за доставка се коригира ръчно от нас.

 
Цени на доставка от наш служител до адрес в София:
Поръчки до 50 лева за гр. София виж зоната тук - 4,00 лева
Поръчки над 50 лева за гр. София виж зоната тук - безплатна доставка.
Доставка в събота - 4 лева допълнително заплащане.

Напишете в забележка, ако желаете за платите с карта при доставката!

Няма опция "доставка до офис на Еконт" за гр. София. Доставката се изпълнява само от наш служител до желан от Вас адрес. 
 
Цени за доставка с Еконт за пратки до 20 кг:
Доставка до офис на Еконт - 7,90 лева
Безплатна доставка до офис на Еконт /без София/ за поръчки над 70 лева.
Ограничението в килограмите не важи за поръчки над 140 лева
Доставка до адрес с Еконт - 13,50 лева
 
Минимална сума за поръчка - 25,00 лева
 
Срок за първоначална обработка на поръчки: 3 работни дни
 

Посочените цени са в български лева с ДДС за Блъгария и в евро с ДДС за чужбина и са валидни само за електронния магазин. Снимките са ориентировъчни. Цените са валидни до изчерпване на количествата.