Signal White Now Sensitive избелваща паста за зъби 75 мл

Категории
Цена с ДДС: 5,59 лв. 8,99 лв.
  • Марка: Signal
  • За незабавно 3 пъти по-бели зъби*
  • Технология White Protect
  • Active Protect технология
Signal паста за зъби White Now Sensitive, 75 ml за мигновено 3 пъти по-бели зъби* след само едно миене! С две технологии: технология White Protect със сапфирено сини пигменти за незабавно 3 пъти по-бели зъби* и технология Active Protect с минерален комплекс, ефективен върху чувствителните зони на зъбите. Signal Toothpaste White Now Sensitive не е избелващ продукт. Нежно премахва замърсяванията от зъбите, възнаграждава ви с по-ярка усмивка при редовна употреба и предпазва чувствителните зъби. Незабавният визуален ефект се постига изключително с технологията Active Protect. Мигновеният избелващ ефект се създава от синята пяна, която оставя фини цветни пигменти върху повърхността на зъбите и действа като оптичен филтър. Това намалява жълтия оттенък на зъбите и те веднага изглеждат по-бели. Освен това пастата нежно почиства зъбите. Меката формула на пастата за зъби White Now Sensitive съдържа минерален комплекс, съдържащ цинк, калий и HAP, ефективен върху чувствителните зони на вашите зъби. Пастата за зъби осигурява защита от кариес на обикновена паста за зъби с флуор и освежава дъха. Така че е идеален за ежедневна употреба. Сигнал препоръчва: миене на зъбите два пъти на ден, смяна на четката за зъби на всеки 3 месеца, ходене на зъболекар два пъти годишно. За деца до 6 години: използвайте само количество паста за зъби колкото грахово зърно. За да избегнете прекомерно поглъщане, мийте зъбите си само под наблюдение. Ако сте приели повече флуор, консултирайте се с вашия зъболекар или лекар. *Моментният ефект е чисто визуален и ограничен във времето. Ефектът 3 пъти по-бял в сравнение със Signal White Now Original.

Немска

 

Продуктът е успешно добавен в количката
5,59 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Системата за изпращане е абсолютно автоматична! Моля, внимателно избирайте правилния офис на Еконт от падащото меню при поръчка! Пренасочването се заплаща.

 
Цени на доставка от наш служител до адрес в София:
Поръчки до 50 лева за гр. София виж зоната тук - 4,00 лева
Поръчки над 50 лева за гр. София виж зоната тук - безплатна доставка.
Доставка в събота - 4 лева допълнително заплащане.
Напишете в коментар, ако желаете за платите с карта!
 
Цени за доставка с Еконт за пратки до 20 кг:
Доставка до офис на Еконт - 6,90 лева
Безплатна доставка до офис на Еконт за поръчки над 100 лева
Доставка до адрес с Еконт - 12,50 лева
 
 

Посочените цени са в български лева с ДДС за Блъгария и в евро с ДДС за чужбина и са валидни само за електронния магазин. Снимките са ориентировъчни. Цените са валидни до изчерпване на количествата.