Шампоани

Защо е важна редовната употреба на шампоани?

 

Шампоани наричаме основните продукти, които се използват за миене на коса. Те играят много важна роля в поддържането на здравината и красотата на човешката коса. Редовната употреба на шампоани е нещо, което не бива да се пренебрегва, защото в противен случай може да се стигне до редица неприятни последствия. В следващите редове ще се опитаме да изясним защо е толкова важно да използвате качествени и надеждни шампоани по време на къпане:

Виж повече

Шампоани 1 - бял

Редовна употреба на шампоани: Те са единственото наистина ефективно средство за измиване на вашата коса – да, продуктите от категория „Шампоани“ наистина са единственото ефективно средство за измиване на вашата коса. Ако ги замествате със сапун или пък използвате само вода, знайте, че това не са особено добри практики. Водата и дори сапунът не са способни да разтворят всички замърсявания и мазни вещества по вашата коса. Така че миенето на косата с тях няма как да ви донесе желаните резултати.

Редовна употреба на шампоани: Избягване на неестетичен външен вид и лош мирис – пренебрегването на редовната употреба на шампоани води до омазняване на косата и неестетичен външен вид. Бъдете сигурни, че околните бързо ще забележат подобно състояние на вашата коса и определено няма да им направи добро впечатление. Но това съвсем не е всичко. Комбинацията от мазнини, мръсотия и мъртви кожни клетки може да създаде условия за развиване на лош мирис на косата. Лош мирис, който в дадени случаи е толкова силен, че е трудно да се замаскира дори с първокласен одеколон.

Редовна употреба на шампоани: Помагат при проблеми на скалпа – на пазара се предлагат специализирани шампоани, които са способни да ви помогнат при проблеми на скалпа. Сред най-често срещаните проблеми на скалпа е пърхотът. Обикновено той възниква при суха коса, а типичен признак за него са сърбежът и неприятните люспи по скалпа. Можете да откриете множество шампоани против пърхот, благодарение на които бързо и лесно ще се справите с проблема. Продуктите от тази категория е възможно да са ви полезни и при други състояния на скалпа, като например себореен дерматит и различни възпаления.

Редовна употреба на шампоани: Противодействие на косопад – разработени са и шампоани, които да противодействат на косопада при човека. В повечето случаи изтъняването на косата и нейната загуба се дължат на повишените количества на хормон, който наричаме дехидротестостерон. Ако си вземете подходящите шампоани, те ще бъдат способни да подтиснат ефекта на този хормон и да запазят вашата коса във времето.

 

 

Как да изберете подходящите за вас шампоани?

 Шампоани 2 - миене на коса

Преминаваме към следващия важен въпрос, а именно избора на шампоани, които са подходящи за нуждите и изискванията на конкретни хора. Няколко са факторите, с които трябва да се съобразите, когато закупувате продукт от тази категория. Ето основните сред тях:

 

избор на шампоани: тип коса - предлаганите на пазара шампоани се разграничават най-вече по отношение на типа коса, за който са предназначени. Налице са продукти за суха и за мазна коса, за изтощена, за падаща и т.н. От вас като потребител се изисква просто да прецените добре от какво се нуждае косата ви към настоящия момент и съответно да се насочите към подходящите за нея шампоани.

избор на шампоани: състояние на скалпа – когато избират шампоани според типа на своята коса, много хора забравят за състоянието на скалпа си. Както споменахме по-горе, има множество специализирани шампоани, предназначени да разрешават често срещани проблеми със скалпа. Ако например страдате от себореен дерматит и други възпаления или пък се опитвате да премахнете пърхота от косата си, потърсете удачни шампоани, които ще ви свършат работа.

избор на шампоани: бранд – не бива да се пренебрегва и брандът, към чийто каталог принадлежат набелязаните от вас шампоани. Съветваме ви да се насочите към брандове, които са доказали, че не правят никакви компромиси с качеството на своите продукти и предлагат на потребителя само и единствено най-доброто.

 

 

Няколко причини да закупите шампоани от Maxx Clean BG

 Шампоани 3 - коса

Maxx Clean BG е онлайн магазин, чиято основна цел е да предостави на клиентите си първокласни продукти за бита на максимално достъпни цени. Част от наличните при нас продукти за бита са и артикулите от категория „Шампоани“. Вижте няколко причини да закупувате редовно шампоани от Maxx Clean BG:

 

Шампоани от Maxx Clean BG: Най-високо качество – можете да бъдете сигурни, че в онлайн магазина Maxx Clean BG ще откриете само и единствено шампоани от най-високо качество. Ние предлагаме водещите продукти от тази категория, които са част от каталозите на брандове като Head & Shoulders, Nivea, Elvive, Pantene, Schauma и т.н. Продукти, които ще гарантират отлична поддръжка на вашата коса и постигане на желаните резултати по отношение на здравето и красотата й.

 

Шампоани от Maxx Clean BG: Изгодни цени – изгодните цени, които ще намерите при нас за категория „Шампоани“, са резултат от основния принцип в ценовата ни политика. А този принцип е свързан с поставянето на малки надценки и реализирането на големи обороти. По този начин даваме възможност на широк кръг от потребители да се сдобият с първокласните стоки за бита, от които имат нужда.

 

Шампоани от Maxx Clean BG: Богата и разнообразна гама – предлагаме изключително богата и разнообразна гама от шампоани, измежду които със сигурност ще откриете подходящите за своите нужди и изисквания. В това число шампоани за суха коса, за мазна, за изтощена такава и т.н. Остава ви просто да си изберете продукта, който отговаря най-добре на състоянието на косата ви и ще ви помогне да разрешите настоящите си проблеми с нея.

 

Шампоани от Maxx Clean BG: Професионална консултация – гордо можем да заявим, че лично сме проверили и изпитали над 80% от продуктите в онлайн магазина си. Това ни позволява да познаваме добре характеристиките им и да даваме на своите клиенти коректни и адекватни препоръки. Не се притеснявайте да се обърнете към екипа ни, ако имате нужда от професионална консултация относно избора на шампоани.  

Защо е важна редовната употреба на шампоани?

Как да изберете подходящите за вас шампоани?

Няколко причини да закупите шампоани от Maxx Clean BG

марки
Подреди по
Филтри
Категории
Цена
Посочените цени са в български лева с ДДС за Блъгария и в евро с ДДС за чужбина и са валидни само за електронния магазин. Снимките са ориентировъчни. Цените са валидни до изчерпване на количествата.