Sagrotan/Dettol 250 мл Brombeere течен сапун 250 мл

Категории
Цена с ДДС: 5,99 лв. 6,99 лв.
  • Марка: Dettol

Търсите ли течен сапун, който е нежен към кожата и силен срещу бактерии? Тогава непременно трябва да опитате нежния към кожата течен сапун 250.0 ml от SAGROTAN . Течният сапун предлага успешна комбинация от грижа и ежедневна защита, за да се чувствате защитени в дома си.

Нежният към кожата течен сапун от SAGROTAN почиства хигиенично и оставя кожата мека. Овлажнява, ухае прекрасно на къпини и горски плодове и е парфюмирана. Цветът на сапуна е червен, което го прави привлекателен за всяка баня.

Течният сапун може да се пълни многократно и има рН 4,3 - 5,0, което е идеално за кожата. Можете просто да напените сапуна с вода и да напените добре ръцете си, включително ноктите и палците. След това изплакнете обилно ръцете си с вода и ги подсушете.

Нежният към кожата течен сапун 250.0 ml е част от серията HYDRA CARE на SAGROTAN , която е символ на хигиенична чистота и защита на вашето семейство. SAGROTAN е вашият експерт по здравословен начин на живот.

Немски
Продуктът е успешно добавен в количката
5,99 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Системата за изпращане е абсолютно автоматична! Моля, внимателно избирайте правилния офис на Еконт от падащото меню при поръчка! Пренасочването се заплаща.

Грешно изчислена сума за доставка се коригира ръчно от нас.

 
Цени на доставка от наш служител до адрес в София:
Поръчки до 50 лева за гр. София виж зоната тук - 4,00 лева
Поръчки над 50 лева за гр. София виж зоната тук - безплатна доставка.
Доставка в събота - 4 лева допълнително заплащане.

Напишете в забележка, ако желаете за платите с карта при доставката!

Няма опция "доставка до офис на Еконт" за гр. София. Доставката се изпълнява само от наш служител до желан от Вас адрес. 
 
Цени за доставка с Еконт за пратки до 20 кг:
Доставка до офис на Еконт - 7,90 лева
Безплатна доставка до офис на Еконт /без София/ за поръчки над 70 лева.
Ограничението в килограмите не важи за поръчки над 140 лева
Доставка до адрес с Еконт - 13,50 лева
 
Минимална сума за поръчка - 25,00 лева
 
Срок за първоначална обработка на поръчки: 3 работни дни
 

Посочените цени са в български лева с ДДС за Блъгария и в евро с ДДС за чужбина и са валидни само за електронния магазин. Снимките са ориентировъчни. Цените са валидни до изчерпване на количествата.