Purox 71 пранета прах за бяло и цветно пране

Категории
Цена с ДДС: 17,90 лв.
  • Марка: Purox

Прахът за пране Purox Universal е универсален препарат, който работи добре за всички видове пране в пералня, както и за ръчно пране. Отстранява замърсяванията, оставя приятна миризма. Прахът за пране Purox Universal е ефективен и универсален препарат, създаден в съответствие с немските стандарти за качество. За пране на цветно, тъмно и бяло-светло пране. Идеален за употреба при 30 °C до 90°. Не съдържа фосфати и зеолити (компоненти, отговорни за чувствителността).

Препоръчва се за всички видове пране, както в пералня, така и за ръчно пране. Благодарение на модерния си състав е безопасен за всички видове светли, тъмни и цветни тъкани. Този продукт е идеално решение за потребители, които ценят удобните решения. Един продукт ви позволява ефективно да перете всички цветове пране.

 

Прахът за пране Purox Universal е създаден с мисъл за околната среда. Съставът на този прах не съдържа зеолити и фосфати, тъй като те са трудни за биоразграждане и са вредни за биологичното разнообразие на реките и езерата. Избирайки прах за пране Purox Universal, вие помагате за опазването на красотата на природата. Продуктът е обогатен със съставки, които предпазват пералнята и нагревателя от варовик, така че не е необходимо да използвате препарат за отстраняване на котлен камък. Предотвратяването на варовик има пряко въздействие върху надеждността и живота на пералната машина.

Икономичен и качествен избор

Прах за пране Purox Color - характеристики:

  • Природосъобразен
  • Качествена и ефективна работа
  • за всички видове тъкани
  • за пране на светло, тъмно и цветно пране
  • отговаря на немските стандарти за качество
  • предпазва от варовик
Продуктът е успешно добавен в количката
17,90 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Характеристики
Доставка

Системата за изпращане е абсолютно автоматична! Моля, внимателно избирайте правилния офис на Еконт от падащото меню при поръчка! Пренасочването се заплаща.

 
Цени на доставка от наш служител до адрес в София:
Поръчки до 50 лева за гр. София виж зоната тук - 4,00 лева
Поръчки над 50 лева за гр. София виж зоната тук - безплатна доставка.
Доставка в събота - 4 лева допълнително заплащане.
Напишете в коментар, ако желаете за платите с карта при доставката!
Няма опция "доставка до офис на Еконт" за гр. София. Доставката се изпълнява само от наш служител до желан от Вас адрес. 
 
Цени за доставка с Еконт за пратки до 20 кг:
Доставка до офис на Еконт - 7,90 лева
Безплатна доставка до офис на Еконт /без София/ за поръчки над 70 лева.
Ограничението в килограмите не важи за поръчки над 140 лева
Доставка до адрес с Еконт - 13,50 лева
 
Минимална сума за поръчка - 30,00 лева
 
Срок за първоначална обработка на поръчки: 3 работни дни
 

Характеристики
Производител
Clovin
Капацитет
71 пранета
Килограма/литра
5,000 кг
Посочените цени са в български лева с ДДС за Блъгария и в евро с ДДС за чужбина и са валидни само за електронния магазин. Снимките са ориентировъчни. Цените са валидни до изчерпване на количествата.