Purox Parfum 163 пранета течен препарат за бяло и цветно пране

Категории
Цена с ДДС: 19,90 лв.
  • Марка: Purox

Измиващият гел Purox Universal Parfum 4.900 литра се отличава с лекота на използване и универсално приложение. Гелообразната формула позволява на продукта лесно да се изплакне от тъканите. Идеален и за ръчно пране, предпазва пералнята от варовик.

Продукт за всички видове пране - ръчно и машинно, бяло и цветно. Измиващият гел Purox е продукт, създаден с мисъл за удобството на потребителите, той ще работи добре при всички видове машинно пране и допълнително се препоръчва за привържениците на деликатното ръчно пране. Благодарение на модерната гел формула се разтваря идеално и не остава върху тъканите. Безопасен е за цветни тъкани и е идеален за пране на светли дрехи. 

Измиващият гел Purox е чудесно решение за потребители, които ценят комфорта и гъвкавостта. Течността е подходяща за пране на светли и цветни тъкани, идеална за ръчно и машинно пране. Освен това е изключително ефективен продукт, който ще издържи по-дълго.

Удобният и ефективен измивен гел Purox Universal Parfum е най-добрият избор за всеки, който иска ефективност и качество на изгодна за домашния бюджет цена. Една бутилка гел с вместимост 4,9 л ви позволява да извършите 163 ефективни измивания и да премахнете замърсяванията.

Продуктът е успешно добавен в количката
19,90 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Характеристики
Доставка

Системата за изпращане е абсолютно автоматична! Моля, внимателно избирайте правилния офис на Еконт от падащото меню при поръчка! Пренасочването се заплаща.

 
Цени на доставка от наш служител до адрес в София:
Поръчки до 50 лева за гр. София виж зоната тук - 4,00 лева
Поръчки над 50 лева за гр. София виж зоната тук - безплатна доставка.
Доставка в събота - 4 лева допълнително заплащане.
Напишете в коментар, ако желаете за платите с карта при доставката!
Няма опция "доставка до офис на Еконт" за гр. София. Доставката се изпълнява само от наш служител до желан от Вас адрес. 
 
Цени за доставка с Еконт за пратки до 20 кг:
Доставка до офис на Еконт - 7,90 лева
Безплатна доставка до офис на Еконт /без София/ за поръчки над 70 лева.
Ограничението в килограмите не важи за поръчки над 140 лева
Доставка до адрес с Еконт - 13,50 лева
 
Минимална сума за поръчка - 30,00 лева
 
Срок за първоначална обработка на поръчки: 3 работни дни
 

Характеристики
Производител
Clovin
Капацитет
163 пранета
Количество
4.900 литра
Посочените цени са в български лева с ДДС за Блъгария и в евро с ДДС за чужбина и са валидни само за електронния магазин. Снимките са ориентировъчни. Цените са валидни до изчерпване на количествата.