Pantene Pro-V Shot Demage Resist шот - маска за коса 25 мл

Категории
Цена с ДДС: 7,59 лв.
  • Марка: Pantene

Pantene Pro-V Shot Demage Resist Shot 25 ml е ултраинтензивна терапия, специално разработена за противодействие на щетите, причинени от разкрасяващите процедури и боядисването на косата. Всъщност тази усъвършенствана формула е в състояние да подхрани кичурите в дълбочина, осигурявайки гладко, блестящо и като цяло по-здравословно покритие. Само с едно нанасяне, Pantene Pro-V Shot Demage Resist Shot обещава да преобрази косата ви, помагайки й да стане възможно по-гладка и по-силна.

Всички тези ползи за възстановяване са възможни благодарение на усъвършенствана формула, която съчетава Pro-V технологията с подхранващи съставки. Първо и най-важно, както при всички продукти Pro-V, Miracles Frizz Resist Shot съдържа Pro-V Nutrient Blend. Тази комбинация от съставки допринася за по-силна и по-здрава коса отвътре навън, като доставя всички необходими хранителни вещества. Освен това, наличието на биотин е еднакво отговорно за подхранващото и кондициониращо действие, което разкрива по-устойчиви и гладки кичури.

Продуктът е успешно добавен в количката
7,59 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Системата за изпращане е абсолютно автоматична! Моля, внимателно избирайте правилния офис на Еконт от падащото меню при поръчка! Пренасочването се заплаща.

 
Цени на доставка от наш служител до адрес в София:
Поръчки до 50 лева за гр. София виж зоната тук - 4,00 лева
Поръчки над 50 лева за гр. София виж зоната тук - безплатна доставка.
Доставка в събота - 4 лева допълнително заплащане.
Напишете в коментар, ако желаете за платите с карта при доставката!
Няма опция "доставка до офис на Еконт" за гр. София. Доставката се изпълнява само от наш служител до желан от Вас адрес. 
 
Цени за доставка с Еконт за пратки до 20 кг:
Доставка до офис на Еконт - 7,90 лева
Безплатна доставка до офис на Еконт /без София/ за поръчки над 70 лева.
Ограничението в килограмите не важи за поръчки над 140 лева
Доставка до адрес с Еконт - 13,50 лева
 
Минимална сума за поръчка - 30,00 лева
 
Срок за първоначална обработка на поръчки: 3 работни дни
 

Посочените цени са в български лева с ДДС за Блъгария и в евро с ДДС за чужбина и са валидни само за електронния магазин. Снимките са ориентировъчни. Цените са валидни до изчерпване на количествата.