Pantene Pro-V Shot Demage Resist шот - маска за коса 25 мл

Категории
Цена с ДДС: 7,59 лв.
  • Марка: Pantene

Pantene Pro-V Shot Demage Resist Shot 25 ml е ултраинтензивна терапия, специално разработена за противодействие на щетите, причинени от разкрасяващите процедури и боядисването на косата. Всъщност тази усъвършенствана формула е в състояние да подхрани кичурите в дълбочина, осигурявайки гладко, блестящо и като цяло по-здравословно покритие. Само с едно нанасяне, Pantene Pro-V Shot Demage Resist Shot обещава да преобрази косата ви, помагайки й да стане възможно по-гладка и по-силна.

Всички тези ползи за възстановяване са възможни благодарение на усъвършенствана формула, която съчетава Pro-V технологията с подхранващи съставки. Първо и най-важно, както при всички продукти Pro-V, Miracles Frizz Resist Shot съдържа Pro-V Nutrient Blend. Тази комбинация от съставки допринася за по-силна и по-здрава коса отвътре навън, като доставя всички необходими хранителни вещества. Освен това, наличието на биотин е еднакво отговорно за подхранващото и кондициониращо действие, което разкрива по-устойчиви и гладки кичури.

Продуктът е успешно добавен в количката
7,59 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Артикулите, цените и промоциите са валидни САМО за пазаруване онлайн!

 

БЕЗПЛАТНА доставка до точен адрес за ГРАД СОФИЯ за поръчки над 50 лв!

4 лева доставка до точен адрес в София за поръчки под 50 лв. Съботна доставка + 4 лева допълнителна такса. Ако желаете съботна доставка - напишете го в "коментар" на поръчката.

  • За населени места, водещи се в София град, но извън очертаната зона в меню "Доставка", Лозен, Герман, Бистрица, Кремиковци, Челопечене и т.н. доставката е 10 лева, без значение каква е сумата на поръчката. Начислява се допълнително, ако не се е начислила автоматично.

 

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПЛАЩАНЕ С КАРТА ПРИ САМАТА ДОСТАВАКА! /С предварително заявяване/

 

Доставка до офис на Спиди - 7,50 лева

Доставка до точен адрес със Спиди - 12,50 лева

Доставка до офис на Еконт - 7,50 лева

Доставка до адрес с Еконт - 12,50 лева

Очаквайте обаждане от наш служител за потвърждение. Непотвърдени поръчки не се обработват.

Изчислените неправилно суми за доставка се коригират ръчно от нас и не се/се начисляват към поръчката.

Пратките могат да стоят в офис на Спиди МАКСИМУМ 5 ДНИ! След това автоматично се връщат към нас.

На клиенти, не получили или отказали без основание пратките си, няма да бъдат изпълнявани следващи поръчки!

 

 

Посочените цени са в български лева с ДДС за Блъгария и в евро с ДДС за чужбина и са валидни само за електронния магазин. Снимките са ориентировъчни. Цените са валидни до изчерпване на количествата.