Pantene Pro-V Shot Color Demage Reverse шот - маска за коса 25 мл

Категории
Цена с ДДС: 7,59 лв.
  • Марка: Pantene

Pantene Pro-V Miracles Color Damage Reverse Shot 25 ml е ултраинтензивна терапия, специално разработена за противодействие на щетите, причинени от разкрасяващите процедури и боядисването на косата. Всъщност тази усъвършенствана формула е в състояние да подхрани кичурите в дълбочина, осигурявайки гладко, блестящо и като цяло по-здравословно покритие. Само с едно нанасяне, Miracles Color Damage Reverse Shot обещава да преобрази косата ви, помагайки й да стане възможно по-гладка и по-силна.

Всички тези ползи за възстановяване са възможни благодарение на усъвършенствана формула, която съчетава Pro-V технологията с подхранващи съставки. Първо и най-важно, както при всички продукти Pro-V, Miracles Frizz Resist Shot съдържа Pro-V Nutrient Blend. Тази комбинация от съставки допринася за по-силна и по-здрава коса отвътре навън, като доставя всички необходими хранителни вещества. Освен това, наличието на биотин е еднакво отговорно за подхранващото и кондициониращо действие, което разкрива по-устойчиви и гладки кичури.

Продуктът е успешно добавен в количката
7,59 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Системата за изпращане е абсолютно автоматична! Моля, внимателно избирайте правилния офис на Еконт от падащото меню при поръчка! Пренасочването се заплаща.

Грешно изчислена сума за доставка се коригира ръчно от нас.

 
Цени на доставка от наш служител до адрес в София:
Поръчки до 50 лева за гр. София виж зоната тук - 4,00 лева
Поръчки над 50 лева за гр. София виж зоната тук - безплатна доставка.
Доставка в събота - 4 лева допълнително заплащане.

Напишете в забележка, ако желаете за платите с карта при доставката!

Няма опция "доставка до офис на Еконт" за гр. София. Доставката се изпълнява само от наш служител до желан от Вас адрес. 
 
Цени за доставка с Еконт за пратки до 20 кг:
Доставка до офис на Еконт - 7,90 лева
Безплатна доставка до офис на Еконт /без София/ за поръчки над 70 лева.
Ограничението в килограмите не важи за поръчки над 140 лева
Доставка до адрес с Еконт - 13,50 лева
 
Минимална сума за поръчка - 25,00 лева
 
Срок за първоначална обработка на поръчки: 3 работни дни
 

Посочените цени са в български лева с ДДС за Блъгария и в евро с ДДС за чужбина и са валидни само за електронния магазин. Снимките са ориентировъчни. Цените са валидни до изчерпване на количествата.