Омекотители и антистатици

Какви са ползите от употребата на омекотители?

 

Да се използват или да не се използват омекотители при прането на дрехите – това е един от основните въпроси, които съвременните домакини си задават. Немалко хора смятат, че употребата на омекотители е само излишен разход и перилният препарат е напълно достатъчен, за да бъдат дрехите в перфектно състояние. Истината е обаче, че има някои задачи, с които стандартните перилни препарати не биха могли да се справят и е нужно към тях да се добавят и продуктите от категория „Омекотители“. Ето какви точно ползи биха ви осигурили въпросните продукти:

Виж повече

Омекотители 1 - розов

Ползите от употребата на омекотители: Удължават живота на тъканите – редовната употреба на омекотители при прането ще допринесе за удължаването на живота на тъканите на вашите дрехи. Тези продукти имат свойството да заглаждат тъканите и да ги правят по-лъскави. Благодарение на тяхното въздействие се предотвратява усукването и разнищването, както и появяването на т.нар. „топченца“, които са ясен знак за износване и деформиране на дрехите.

Ползите от употребата на омекотители: По-бързо изсъхване – нещо, с което може би ще ви изненадаме, е, че използването на омекотители ще помогне и за по-бързото изсъхване на дрехите ви след пране. Това е особено полезно в рамките на зимния период, когато времето навън е студено, а слънцето често липсва напълно. Употребявайки омекотители, вие значително ще скъсите периода за съхнене на своите дрехи, независимо дали сте решили да ги сушите на открито, върху парното или пък в сушилната машина.

Ползите от употребата на омекотители: Отнемане на статичното електричество – статичното електричество представлява едно доста нежелано усещане на малки иглички по човешкото тяло при плътен допир с дрехите. За да премахнете това усещане и да се наслаждавате на пълен комфорт при носене на своите дрехи, ви препоръчваме за прането да заложите на комбинация между перилни препарати и омекотители. Използването на омекотители има сериозен ефект по отношение на отнемането на статичното електричество от дрехите, особено когато става въпрос за вълнени и синтетични дрехи.

 

 

Полезни съвети и информация относно използването на омекотители

 Омекотители 2 - меко пране

Продължаваме със съвети и информация, която ще ви бъде доста полезна при използването на омекотители. В това число информация за начина на употреба на тези продукти, за разновидностите, в които те се срещат на пазара, както и за случаите, в които не са подходящи за използване. Вижте какво имаме предвид:

 

къде да ги използвате – можете да използвате омекотители по време на изпирането на дрехите в пералнята или пък впоследствие в сушилнята. А ако желаете, е възможно да добавите такъв тип продукти и в двата процеса. Когато избирате измежду различните омекотители на пазара, задължително проверете дали те са предназначени за пералнята или пък за сушилнята.

в какви форми можете да ги откриете – омекотители за пералня можете да откриете в течна форма или на гранули. Тези, които са в течна форма, са произведени на базата на масла, които имат свойството да правят дрехите меки и ухаещи приятно. От друга страна, омекотители във форма на гранула трябва да се добавят още при старта на цикъла за пране. Те като цяло са с по-ниска ефективност по отношение омекотяването на дрехите и се използват основно за осигуряване на интензивен и дълготраен аромат.

случаи, в които не са подходящи за използване – разбира се, има и случаи в които употребата на омекотители не е удачна. Никога не използвайте този тип продукти за спортна или ски екипировка, както и за дрехи, които трябва да са огнеустойчиви. Добавянето на омекотители е възможно да увреди въпросните дрехи и екипировка, и съответно да постави човека в потенциално опасни ситуации. Също така не ви препоръчваме употребата на омекотители за хавлии, които държите да са силно попиващи, защото това би намалило абсорбиращите им свойства.

значение на бранда – значението на бранда, към чийто каталог принадлежат съответните омекотители, е голямо. Насочете се към марки, които са достатъчно реномирани и доказани на пазара. Марки, които през годините са демонстрирали способността си да осигуряват на потребителите само и единствено първокласни продукти, ефективно изпълняващи своите функции.

 

 

Защо да купувате необходимите ви омекотители от Maxx Clean BG?

 Омекотители 3 - зелен

Онлайн магазинът Maxx Clean BG е семеен бизнес, чиято основна цел е да предостави на клиента първокласни стоки за бита на достъпни цени. Към тези стоки за бита спадат перилните препарати, в това число и продуктите от категория „Омекотители“. По-надолу ще изведем няколко основателни причини да закупувате необходимите ви омекотители именно от Maxx Clean BG:

 

Омекотители от Maxx Clean BG: Най-високо качество – предлагаме ви само и единствено омекотители с гарантиран произход и доказано най-високо качество. Подбрали сме в онлайн магазина си най-добрите и актуални продукти от каталозите на реномирани марки като Sano Maxima, Lenor, Coccolino, Tesori d‘Oriente, Fabuloso и др. Марки, доказали, че не правят никакви компромиси с характеристиките и ефективността на своите омекотители.

 

Омекотители от Maxx Clean BG: Изгодни цени – ценовата политика на онлайн магазин Maxx Clean BG е ориентирана към малките надценки и големите обороти. Тази ценова политика е изцяло в полза на клиента и позволява на максимално широк кръг от домакинства да си набавят качествени и надеждни продукти за бита, включително омекотители. 

 

Омекотители от Maxx Clean BG: Богат избор – при нас ще откриете достатъчно богата и разнообразна гама от омекотители. Омекотители за пералня и за сушилня, с различни аромати, в различни разфасовки и от различни ценови класове. Така всеки един потребител ще може да открие и закупи точно този продукт, който съответства на нуждите и изискванията му.

 

Омекотители от Maxx Clean BG: Професионална консултация – нашият екип е проверил и изпитал лично над 80% от продуктите, налични в онлайн магазина ни Maxx Clean BG. Това ни позволява да познаваме добре характеристиките на тези продукти и да дадем на клиента откровено мнение от първо лице. При нужда от професионална консултация относно избора на омекотители, не се притеснявайте да се свържете с нас и да зададете своите въпроси.  

Какви са ползите от употребата на омекотители?

Полезни съвети и информация относно използването на омекотители

Защо да купувате необходимите ви омекотители от Maxx Clean BG?

марки
Подреди по
Филтри
Категории
Цена
Посочените цени са в български лева с ДДС за Блъгария и в евро с ДДС за чужбина и са валидни само за електронния магазин. Снимките са ориентировъчни. Цените са валидни до изчерпване на количествата.