Napisan /Dettol/ дезинфектант за пране ароматизиран 1.200 литра

Категории
Цена с ДДС: 9,99 лв. 11,99 лв.
 • Марка: Napisan
 • Средство за отстраняване на петна и замърсявания, микроби и бактерии, хипоалергенно и вече е активно и при 30 градуса. Napisan Liquid е хигиенизираща добавка, подходяща за цветни облекла, тъй като оцветява зачитащите цветовете, а също така и ефективно дезинфекцира. Вече е активен при ниски температури и не оставя следи. Хипоалергенната му формула зачита чувствителната кожа и се препоръчва особено за дезинфекция на дрехите на деца и възрастни хора, тъй като е микробиологично тествана. Когато децата, пораснали, започват да откриват света извън входната врата, важно е да ги оставите свободни да имат своите безгрижни преживявания. Napisan помага да изживеем този момент по-спокойно. Добавянето на Napisan Течност към почистващия препарат обикновено се препоръчва не само за дрехите на бебета и деца, но и за белите и цветни дрехи на цялото семейство: бельо, спортно облекло, чаршафи и кърпи. Това е така, защото благодарение на ефективната формула с активен кислород, Napisan Liquid помага за дълбоко премахване на микробите и бактериите, които се размножават в кошницата с мръсно пране, като ви дава гаранция за хигиенично безопасно пране.

  Как да използвате:
  - В пералнята. В отделението за перилен препарат - След като поставите перилния препарат, пуснете вода и добавете 100 ml (приблизително 1 чаша) Napisan течност в същия контейнер.
  - На ръка. Изсипете 100 ml (приблизително 1 чаша) Napisan течност в 10 литра вода с почистващия препарат. Накиснете за около два часа, след което изплакнете обилно със студена вода. За още по-добри резултати изсипете малко продукт директно върху петната и започнете да миете веднага след това. Съветваме ви да не съхранявате Napisan Liquid извън обсега на деца и да не го смесвате с други избелващи средства за пране.

  Предупреждения:
  Риск от сериозно увреждане на очите. Дразни кожата. Дръжте далеч от деца. Избягвайте контакт с очите и кожата. В случай на контакт с очите, изплакнете веднага обилно с вода и потърсете медицинска помощ. При поглъщане незабавно потърсете медицинска помощ и покажете опаковката или етикета. Не смесвайте с други хигиенни добавки за пране или с белина.
Продуктът е успешно добавен в количката
9,99 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Артикулите, цените и промоциите са валидни САМО за пазаруване онлайн!

 

БЕЗПЛАТНА доставка до точен адрес за ГРАД СОФИЯ за поръчки над 50 лв!

4 лева доставка до точен адрес в София за поръчки под 50 лв.

 

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПЛАЩАНЕ С КАРТА ПРИ САМАТА ДОСТАВАКА! /С предварително заявяване/

 

Доставка до офис на Спиди - съобразно тарифата на Спиди.

Доставка до точен адрес със Спиди - съобразно тарифата на Спиди.

 

Очаквайте обаждане от наш служител за потвърждение. Непотвърдени поръчки не се обработват.

Изчислените неправилно суми за доставка се коригират ръчно от нас и не се/се начисляват към поръчката.

Пратките могат да стоят в офис на Спиди МАКСИМУМ 5 ДНИ! След това автоматично се връщат към нас.

На клиенти, не получили или отказали без основание пратките си, няма да бъдат изпълнявани следващи поръчки!

 

 

Посочените цени са в български лева с ДДС и са валидни само за електронния магазин. Снимките са ориентировъчни. Цените са валидни до изчерпване на количествата.