Napisan /Dettol/ дезинфектант за пране ароматизиран 1.200 литра

Категории
Цена с ДДС: 11,99 лв.
 • Марка: Napisan
 • Средство за отстраняване на петна и замърсявания, микроби и бактерии, хипоалергенно и вече е активно и при 30 градуса. Napisan Liquid е хигиенизираща добавка, подходяща за цветни облекла, тъй като оцветява зачитащите цветовете, а също така и ефективно дезинфекцира. Вече е активен при ниски температури и не оставя следи. Хипоалергенната му формула зачита чувствителната кожа и се препоръчва особено за дезинфекция на дрехите на деца и възрастни хора, тъй като е микробиологично тествана. Когато децата, пораснали, започват да откриват света извън входната врата, важно е да ги оставите свободни да имат своите безгрижни преживявания. Napisan помага да изживеем този момент по-спокойно. Добавянето на Napisan Течност към почистващия препарат обикновено се препоръчва не само за дрехите на бебета и деца, но и за белите и цветни дрехи на цялото семейство: бельо, спортно облекло, чаршафи и кърпи. Това е така, защото благодарение на ефективната формула с активен кислород, Napisan Liquid помага за дълбоко премахване на микробите и бактериите, които се размножават в кошницата с мръсно пране, като ви дава гаранция за хигиенично безопасно пране.

  Как да използвате:
  - В пералнята. В отделението за перилен препарат - След като поставите перилния препарат, пуснете вода и добавете 100 ml (приблизително 1 чаша) Napisan течност в същия контейнер.
  - На ръка. Изсипете 100 ml (приблизително 1 чаша) Napisan течност в 10 литра вода с почистващия препарат. Накиснете за около два часа, след което изплакнете обилно със студена вода. За още по-добри резултати изсипете малко продукт директно върху петната и започнете да миете веднага след това. Съветваме ви да не съхранявате Napisan Liquid извън обсега на деца и да не го смесвате с други избелващи средства за пране.

  Предупреждения:
  Риск от сериозно увреждане на очите. Дразни кожата. Дръжте далеч от деца. Избягвайте контакт с очите и кожата. В случай на контакт с очите, изплакнете веднага обилно с вода и потърсете медицинска помощ. При поглъщане незабавно потърсете медицинска помощ и покажете опаковката или етикета. Не смесвайте с други хигиенни добавки за пране или с белина.
Продуктът е успешно добавен в количката
11,99 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Артикулите, цените и промоциите са валидни САМО за пазаруване онлайн!

 

БЕЗПЛАТНА доставка до точен адрес за ГРАД СОФИЯ за поръчки над 50 лв!

4 лева доставка до точен адрес в София за поръчки под 50 лв.

 

ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ ПОРЪЧКАТА СИ С КАРТА ПРИ САМАТА ДОСТАВАКА! /С предварително заявяване/

Доставка до офис на Спиди - 5,90 лева.

Доставка до точен адрес със Спиди - 8,90 лева.

Безплатна доставка до офис на Спиди за поръчки над 100,00 лева 

 

Очаквайте обаждане от наш служител за потвърждение. Непотвърдени поръчки не се обработват.

Изчислените неправилно суми за доставка се коригират ръчно от нас и не се/се начисляват към поръчката.

Пратките могат да стоят в офис на Спиди МАКСИМУМ 5 ДНИ! След това автоматично се връщат към нас.

На клиенти, не получили или отказали без основание пратките си, няма да бъдат изпълнявани следващи поръчки!

 

 

Посочените цени са в български лева с ДДС и са валидни само за електронния магазин. Снимките са ориентировъчни. Цените са валидни до изчерпване на количествата.