Napisan /Dettol/ дезинфектант за пране ароматизиран 1.200 литра

Категории
Цена с ДДС: 9,99 лв. 11,99 лв.
 • Марка: Napisan
 • Средство за отстраняване на петна и замърсявания, микроби и бактерии, хипоалергенно и вече е активно и при 30 градуса. Napisan Liquid е хигиенизираща добавка, подходяща за цветни облекла, тъй като оцветява зачитащите цветовете, а също така и ефективно дезинфекцира. Вече е активен при ниски температури и не оставя следи. Хипоалергенната му формула зачита чувствителната кожа и се препоръчва особено за дезинфекция на дрехите на деца и възрастни хора, тъй като е микробиологично тествана. Когато децата, пораснали, започват да откриват света извън входната врата, важно е да ги оставите свободни да имат своите безгрижни преживявания. Napisan помага да изживеем този момент по-спокойно. Добавянето на Napisan Течност към почистващия препарат обикновено се препоръчва не само за дрехите на бебета и деца, но и за белите и цветни дрехи на цялото семейство: бельо, спортно облекло, чаршафи и кърпи. Това е така, защото благодарение на ефективната формула с активен кислород, Napisan Liquid помага за дълбоко премахване на микробите и бактериите, които се размножават в кошницата с мръсно пране, като ви дава гаранция за хигиенично безопасно пране.

  Как да използвате:
  - В пералнята. В отделението за перилен препарат - След като поставите перилния препарат, пуснете вода и добавете 60-100 ml (приблизително 1 капачка) Napisan течност в същия контейнер.
  - На ръка. Изсипете 60-100 ml (приблизително 1 капачка) Napisan течност в 10 литра вода с почистващия препарат. Накиснете за около два часа, след което изплакнете обилно със студена вода. За още по-добри резултати изсипете малко продукт директно върху петната и започнете да миете веднага след това. Съветваме ви да не съхранявате Napisan Liquid извън обсега на деца и да не го смесвате с други избелващи средства за пране.

  Предупреждения:
  Риск от сериозно увреждане на очите. Дразни кожата. Дръжте далеч от деца. Избягвайте контакт с очите и кожата. В случай на контакт с очите, изплакнете веднага обилно с вода и потърсете медицинска помощ. При поглъщане незабавно потърсете медицинска помощ и покажете опаковката или етикета. Не смесвайте с други хигиенни добавки за пране или с белина.
Продуктът е успешно добавен в количката
9,99 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Системата за изпращане е абсолютно автоматична! Моля, внимателно избирайте правилния офис на Еконт от падащото меню при поръчка! Пренасочването се заплаща.

 
Цени на доставка от наш служител до адрес в София:
Поръчки до 50 лева за гр. София виж зоната тук - 4,00 лева
Поръчки над 50 лева за гр. София виж зоната тук - безплатна доставка.
Доставка в събота - 4 лева допълнително заплащане.
Напишете в коментар, ако желаете за платите с карта!
 
Цени за доставка с Еконт за пратки до 20 кг:
Доставка до офис на Еконт - 6,90 лева
Безплатна доставка до офис на Еконт за поръчки над 50 лева
Доставка до адрес с Еконт - 12,50 лева
 
 

Посочените цени са в български лева с ДДС за Блъгария и в евро с ДДС за чужбина и са валидни само за електронния магазин. Снимките са ориентировъчни. Цените са валидни до изчерпване на количествата.