Lenor Outdoorable Northern Solstice омекотител супер концентрат 35 дози

Категории
Цена с ДДС: 9,99 лв. 11,99 лв.
  • Марка: Lenor

Насладете се на свежест, страхотно ухания и дълготраен аромат! Ултраконцентрираната формула за свежест на Lenor Outdoorable осигурява 35 пранета в малка бутилка. Благодарение на иновативната му технология, имате нужда само от малка доза, за да получите това усещане за тропическа свежест! Lenor Outdoorable Northern Solstice е свеж, ефирен и енергизиращ. Чистите нотки на ела и бор ви пренасят в покрита със сняг гориста хижа, докато небето се изпълва с магията на Северното сияние. Бутилка, изработена от 100% рециклирана (с изключение на капачката, накрайника и втулката) и рециклируема (без втулката) пластмаса. Lenor Outdoorable е разработен съвместно с потребителите, за да пресъздаде свежестта на открито и продължава да излъчва свежест, когато тъканите са просто изсушени, съхранявани в шкафа и дори когато се движите.

Продуктът е успешно добавен в количката
9,99 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Системата за изпращане е абсолютно автоматична! Моля, внимателно избирайте правилния офис на Еконт от падащото меню при поръчка! Пренасочването се заплаща.

 
Цени на доставка от наш служител до адрес в София:
Поръчки до 50 лева за гр. София виж зоната тук - 4,00 лева
Поръчки над 50 лева за гр. София виж зоната тук - безплатна доставка.
Доставка в събота - 4 лева допълнително заплащане.
Напишете в коментар, ако желаете за платите с карта!
 
Цени за доставка с Еконт за пратки до 20 кг:
Доставка до офис на Еконт - 6,90 лева
Безплатна доставка до офис на Еконт за поръчки над 100 лева
Доставка до адрес с Еконт - 12,50 лева
 
 

Посочените цени са в български лева с ДДС за Блъгария и в евро с ДДС за чужбина и са валидни само за електронния магазин. Снимките са ориентировъчни. Цените са валидни до изчерпване на количествата.