HG 451 натурално масло за дървени подове 1 литър

Категории
Цена с ДДС: 65,90 лв.
  • Марка: HG

HG 451 натурално масло за дървени подове
Специално разработено за втвърдяване в дървото. Придава естествено излъчване и осигурява защита срещу изсъхване, замърсявания и петна. Този уникален продукт съдържа само естествени масла и е 100% без разтворители.
Начин на употреба: Подът трябва да бъде напълно чист, без вакса и стари слоеве лакове или боя. Премахнете съществуващите слоеве вакса с HG 270/ шлайфайте пода, ако има лак или боя.  Третирайте максимум 4 м² наведнъж. Разклатете контейнера добре преди употреба, нанесете тънък слой и веднага разтъркайте с чиста кърпа без власинки, така че препаратът да се абсорбира напълно от дървото. Повторете, докато дървесината се насити и не се абсорбира повече масло. Незабавно отстранете остатъците от маслото, за да не се образува гланцово покритие. След няколко часа по пода може да се ходи внимателно, а след 24 часа маслото е напълно втвърдено. 3 дни след третирането подът е напълно готов. Употреба: ± 20-50 m² на литър за слой, в зависимост от попиването на съответния вид дърво.

Внимание: най-добър резултат се постига при температура на обработка 15-25 ° С и относителна влажност 50-80%. Добрата вентилация ускорява процеса на сушене. При по- висока влажност времето за сушене е по-дълго. Може да се съхранява около 1 година след отваряне в оригиналната бутилка.

Продуктът е успешно добавен в количката
65,90 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Системата за изпращане е абсолютно автоматична! Моля, внимателно избирайте правилния офис на Еконт от падащото меню при поръчка! Пренасочването се заплаща.

 
Цени на доставка от наш служител до адрес в София:
Поръчки до 50 лева за гр. София виж зоната тук - 4,00 лева
Поръчки над 50 лева за гр. София виж зоната тук - безплатна доставка.
Доставка в събота - 4 лева допълнително заплащане.
Напишете в коментар, ако желаете за платите с карта при доставката!
Няма опция "доставка до офис на Еконт" за гр. София. Доставката се изпълнява само от наш служител до желан от Вас адрес. 
 
Цени за доставка с Еконт за пратки до 20 кг:
Доставка до офис на Еконт - 7,90 лева
Безплатна доставка до офис на Еконт /без София/ за поръчки над 70 лева.
Ограничението в килограмите не важи за поръчки над 140 лева
Доставка до адрес с Еконт - 13,50 лева
 
Минимална сума за поръчка - 30,00 лева
 
Срок за първоначална обработка на поръчки: 3 работни дни
 

Посочените цени са в български лева с ДДС за Блъгария и в евро с ДДС за чужбина и са валидни само за електронния магазин. Снимките са ориентировъчни. Цените са валидни до изчерпване на количествата.