HG 248 за дълбоко почистване на перални и съдомиялни машини 2х100 гр

Категории
Цена с ДДС: 21,90 лв.
  • Марка: HG

HG  248  почистване на перални и съдомиялни машини   
За професионална и масова употреба.
Натрупванията на котлен камък, сапун и мръсотия по важни части в машината водят до износване на компонентите и  разваляне и прегряване на машината, некачествено измиване на съдовете, перална програма, която отнема повече време от очакваното, непрекъснато изпомпване на водата. Най-често дефектира нагревателят. Продуктът е разработен в сътрудничество със специалисти в областта на ремонта на тези уреди и се бори с неизправности в перални и съдомиялни машини. Използването на HG 248 веднъж на всеки три месеца предотвратява замърсяването на филтри, поплавъци, водосточни тръби и други недостъпни компоненти. Каучуковите уплътнители остават еластични и водоустойчиви, без риск от изтичане и късо съединение.
Начин на употреба: Съдомиялната машина трябва да е празна. Напълнете резервоара за препарат до максималното ниво с HG 248. Настройте програма с най-високата температура и я пуснете да работи без да я прекъсвате. За перални машини: или в  основното отделение за препарат, или в самата машина изсипете пълен пакет HG 248. Не добавяйте допълнителни почистващи препарати. Настройте пералната машина на  програма за цветно пране и я оставете да завърти цялата програма без прекъсване.

Продуктът е успешно добавен в количката
21,90 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Системата за изпращане е абсолютно автоматична! Моля, внимателно избирайте правилния офис на Еконт от падащото меню при поръчка! Пренасочването се заплаща.

 
Цени на доставка от наш служител до адрес в София:
Поръчки до 50 лева за гр. София виж зоната тук - 4,00 лева
Поръчки над 50 лева за гр. София виж зоната тук - безплатна доставка.
Доставка в събота - 4 лева допълнително заплащане.
Напишете в коментар, ако желаете за платите с карта при доставката!
Няма опция "доставка до офис на Еконт" за гр. София. Доставката се изпълнява само от наш служител до желан от Вас адрес. 
 
Цени за доставка с Еконт за пратки до 20 кг:
Доставка до офис на Еконт - 7,90 лева
Безплатна доставка до офис на Еконт /без София/ за поръчки над 70 лева.
Ограничението в килограмите не важи за поръчки над 140 лева
Доставка до адрес с Еконт - 13,50 лева
 
Минимална сума за поръчка - 30,00 лева
 
Срок за първоначална обработка на поръчки: 3 работни дни
 

Посочените цени са в български лева с ДДС за Блъгария и в евро с ДДС за чужбина и са валидни само за електронния магазин. Снимките са ориентировъчни. Цените са валидни до изчерпване на количествата.