Grey Sciogli Macchia препарат за петна 500 мл с помпа

Категории
Цена с ДДС: 6,90 лв.
  • Марка: Grey

Препарат за премахване на петна с максимална ефективност срещу всички видове петна, дори и най-упоритите. Неговата формула гарантира защита на влакната и цветовете като ги запазва по-ярки за по-дълго време.

Употреба: Използвайте го за предварителна обработка преди пране - лесен за употреба.

Инструкции за употреба: 1. Напръскайте продукта директно върху петното. 2. Оставете да действа до 5 минути. 3. Продължете с прането в пералнята както обикновено.

Винаги спазвайте инструкциите, посочени на етикета на дрехата. Не оставяйте продукта да изсъхне върху тъканта. Не излагайте предварително обработените дрехи на източници на топлина или слънчева светлина, преди да ги изперете или изплакнете обилно. Не изливайте върху ленени тъкани. Не използвайте върху катарами, копчета или метални повърхности.При особено деликатни тъкани или цветове проверете устойчивостта на цвета, като пробвате продукта върху скрита част от дрехата.

Продуктът е успешно добавен в количката
6,90 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Системата за изпращане е абсолютно автоматична! Моля, внимателно избирайте правилния офис на Еконт от падащото меню при поръчка! Пренасочването се заплаща.

 
Цени на доставка от наш служител до адрес в София:
Поръчки до 50 лева за гр. София виж зоната тук - 4,00 лева
Поръчки над 50 лева за гр. София виж зоната тук - безплатна доставка.
Доставка в събота - 4 лева допълнително заплащане.
Напишете в коментар, ако желаете за платите с карта!
 
Цени за доставка с Еконт за пратки до 20 кг:
Доставка до офис на Еконт - 6,90 лева
Безплатна доставка до офис на Еконт за поръчки над 50 лева
Доставка до адрес с Еконт - 12,50 лева
 
 

Посочените цени са в български лева с ДДС за Блъгария и в евро с ДДС за чужбина и са валидни само за електронния магазин. Снимките са ориентировъчни. Цените са валидни до изчерпване на количествата.