TRI-BIO еко препарат за кухненска канализация 5 дози

Categories
Price: 5,97 € 6,49 €
  • Brand: TRI-BIO

Био-препарат за почистване на кухненски канали, премахване на миризми, супер концентрат - 5 дози. Защитава кухненската канализация от задръствания и лоши миризми. Разгражда и поглъща мазнини и масла. Напълно изчиства стените на тръбите от органични отпадъци и натрупвания. Изгражда био филм, предотвратяващ бъдещи органични натрупвания. Предпазва канализацията от задръстване. Елиминира лошите миризми. Безопасна алтернатива на агресивните разяждащи и киселинни почистващи средства. Безопасен за всички видове тръби и за употреба.

Препоръчва се за употреба в къщи с автономни канализационни системи. Забележка: В случай на контакт с очите, незабавно изплакнете с много вода, потърсете медицинска помощ.

Начин на употреба: Смесете 1 мерна лъжица в 50 мл вода, оставете да престои 10 минути, изсипете и оставете за нощта. За сериозни запушвания, прилагайте 1 мерителна лъжица дневно в продължение на две седмици.

The product is added to shopping cart
5,97 €
Please choose:
Παράδοση
Παράδοση

Παράδοση στην Ελλάδα: 

Speedex

Geniki Taxydromiki

Παρακαλούμε εισάγετε τον ταχυδρομικό κώδικα της πόλης.

Παρακαλώ γράψτε την ακριβή διεύθυνση παράδοσης (οδός, αριθμός).

Посочените цени са в български лева с ДДС за Блъгария и в евро с ДДС за чужбина и са валидни само за електронния магазин. Снимките са ориентировъчни. Цените са валидни до изчерпване на количествата.