Dr. Beckmann за почистване на котлен камък от перални и миялни машини 2 х 50 гр.

Категории
Цена с ДДС: 5,99 лв. 7,90 лв.
  • Марка: Dr. Beckmann

Съдържа 2 бр. прахчета по 50 гр.

Подходящ за перални машини и съдомиялни машини. Използвайте продукта само в празни машини. В края на програмата за измиване / изплакване машината е готова за незабавна употреба. 
За перални машини: 
- Машини с вместимост до 4,5 кг: Изсипете съдържанието на пакетчето директно в барабана за пране и стартирайте дълга програма на 60 ° C без предпране. 
- Машини с капацитет над 4,5 кг: Изсипете съдържанието на двете пакетчета директно в барабана и незабавно стартирайте дълга програма на 60 ° C без предпране.
За съдомиялни машини: 
Напълнете отделението за таблетки / прах с максимум прах от пакетчето. Поръсете остатъка от праха върху пода на съдомиялната. След това веднага стертирайте програмата за измиване при 60 ° C, без предварително изплакване.
Съвет: Използвайте от 2 до 4 пъти годишно за защита и поддръжка на Вашата перална и миялна машина, в зависимост от честотата на употреба и твърдостта на водата. Моля, спазвайте инструкциите за употреба.

Продуктът е успешно добавен в количката
5,99 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Системата за изпращане е абсолютно автоматична! Моля, внимателно избирайте правилния офис на Еконт от падащото меню при поръчка! Пренасочването се заплаща.

 
Цени на доставка от наш служител до адрес в София:
Поръчки до 50 лева за гр. София виж зоната тук - 4,00 лева
Поръчки над 50 лева за гр. София виж зоната тук - безплатна доставка.
Доставка в събота - 4 лева допълнително заплащане.
Напишете в коментар, ако желаете за платите с карта!
 
Цени за доставка с Еконт за пратки до 20 кг:
Доставка до офис на Еконт - 6,90 лева
Безплатна доставка до офис на Еконт за поръчки над 50 лева
Доставка до адрес с Еконт - 12,50 лева
 
 

Посочените цени са в български лева с ДДС за Блъгария и в евро с ДДС за чужбина и са валидни само за електронния магазин. Снимките са ориентировъчни. Цените са валидни до изчерпване на количествата.