Dr. Beckmann за експресно почистване на миялни машини 3х20 гр

Категории
Цена с ДДС: 7,49 лв. 7,99 лв.
  • Марка: Dr. Beckmann

Dr. Beckmann за почистване на миялни машини е специално разработен за цялостно почистване на вътрешността на вашата съдомиялна машина и ефективно отстраняване на мазнини и мръсотия. Този почистващ препарат, с уникалния си състав, съдържащ активен кислород, почиства не само видими повърхности, но и скрити и труднодостъпни места във вашата машина.

  • Премахва мазнини и замърсявания: Специална формула разтваря и отстранява отлаганията от мазнини и мръсотия във вашата съдомиялна машина, за да осигури оптимална ефективност на измиване.
  • С активен кислород: Активният кислород е ефективна почистваща добавка, която ефективно разтваря и премахва дори упоритите замърсявания, без да уврежда повърхностите.
  • Без допълнително изплакване: благодарение на високоефективния състав, се използва по време на нормален цикъл на измиване без необходимост от допълнителен цикъл на изплакване.
  • Водоразтворим филм: Капсулите са покрити с водоразтворим филм, който се разтваря напълно по време на изплакване и освобождава почистващите агенти, без да оставя никакви остатъци.
  • За искряща чистота: Този почистващ препарат не само ще осигури чиста съдомиялна машина, но също така ще ви помогне да гарантирате, че вашите съдове са искрящо чисти и без остатъци.

Приложение:

Заредете вашата съдомиялна машина както обикновено и поставете капсулата в съдомиялната машина.
Напълнете отделението за дозиране на препарат на съдомиялната машина с обикновен препарат или поставете таблетка за измиване.
Пуснете нормалната програма за измиване на вашата съдомиялна машина.
Съвет : За да осигурите оптимално почистване, използвайте препаратът за почистване на съдомиялна Beckmann веднъж месечно. Преди измиване отстранете остатъците от храна от съдовете и приборите и се уверете, че разпръскващите рамена не са блокирани. За цялостно почистване изберете възможно най-високата температура. За най-добри резултати не използвайте кратки програми.

Внос от Германия

Продуктът е успешно добавен в количката
7,49 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Системата за изпращане е абсолютно автоматична! Моля, внимателно избирайте правилния офис на Еконт от падащото меню при поръчка! Пренасочването се заплаща.

Грешно изчислена сума за доставка се коригира ръчно от нас.

 
Цени на доставка от наш служител до адрес в София:
Поръчки до 50 лева за гр. София виж зоната тук - 4,00 лева
Поръчки над 50 лева за гр. София виж зоната тук - безплатна доставка.
Доставка в събота - 4 лева допълнително заплащане.

Напишете в забележка, ако желаете за платите с карта при доставката!

Няма опция "доставка до офис на Еконт" за гр. София. Доставката се изпълнява само от наш служител до желан от Вас адрес. 
 
Цени за доставка с Еконт за пратки до 20 кг:
Доставка до офис на Еконт - 7,90 лева
Безплатна доставка до офис на Еконт /без София/ за поръчки над 70 лева.
Ограничението в килограмите не важи за поръчки над 140 лева
Доставка до адрес с Еконт - 13,50 лева
 
Минимална сума за поръчка - 25,00 лева
 
Срок за първоначална обработка на поръчки: 3 работни дни
 

Посочените цени са в български лева с ДДС за Блъгария и в евро с ДДС за чужбина и са валидни само за електронния магазин. Снимките са ориентировъчни. Цените са валидни до изчерпване на количествата.