Dr. Beckmann Polster Flecken-Bürste за почистване на дамаски 400 мл

Категории
Цена с ДДС: 8,70 лв. 10,90 лв.
  • Марка: Dr. Beckmann

Dr. Beckmann Препарат за почистване на дамаски - Ефективно отстраняване на петна и миризми от дивани, седалки за кола, матраци, детски колички и много други Мощната формула Oxy с иновативната технология Freshplex работи оптимално с апликатора с четка. Той напълно премахва много петна от храна, напитки и дори домашни любимци и свързаните с тях миризми - само за 3 минути.

Предварително тествайте устойчивостта и издръжливостта на цвета върху незабележимо място. Винаги следвайте инструкциите на етикета за поддръжка на материалите, които ще се третират. Не е подходящ за коприна, кадифе, кожа и чувствителни към вода тъкани.

 

  • 1. Развийте главата на четката, преди да я използвате за първи път. Пробийте уплътнението с размер на глава на карфица (приблизително 2 mm) и отворете отново главата на четката (не затягайте прекалено).
  • 2. Изчистете добре с прахосмукачка. Задръжте бутилката надолу и я стиснете леко, за да намокрите гъбата на апликатора. Нанесете продукта (не мокрете напълно тапицерията), вкарайте го леко в тъканта.
  • 3. Оставете да действа 3 минути.
  • 4. Избършете изцяло продукта и остатъците от петното с влажна чиста кърпа. Ако е необходимо повторете процедурата. Изплакнете апликатора след всяка употреба.
Продуктът е успешно добавен в количката
8,70 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Системата за изпращане е абсолютно автоматична! Моля, внимателно избирайте правилния офис на Еконт от падащото меню при поръчка! Пренасочването се заплаща.

 
Цени на доставка от наш служител до адрес в София:
Поръчки до 50 лева за гр. София виж зоната тук - 4,00 лева
Поръчки над 50 лева за гр. София виж зоната тук - безплатна доставка.
Доставка в събота - 4 лева допълнително заплащане.
Напишете в коментар, ако желаете за платите с карта!
 
Цени за доставка с Еконт за пратки до 20 кг:
Доставка до офис на Еконт - 6,90 лева
Безплатна доставка до офис на Еконт за поръчки над 50 лева
Доставка до адрес с Еконт - 12,50 лева
 
 

Посочените цени са в български лева с ДДС за Блъгария и в евро с ДДС за чужбина и са валидни само за електронния магазин. Снимките са ориентировъчни. Цените са валидни до изчерпване на количествата.