Dr. Beckmann Polster Flecken-Bürste за почистване на дамаски 400 мл

Категории
Цена с ДДС: 8,70 лв. 10,90 лв.
  • Марка: Dr. Beckmann

Dr. Beckmann Препарат за почистване на дамаски - Ефективно отстраняване на петна и миризми от дивани, седалки за кола, матраци, детски колички и много други Мощната формула Oxy с иновативната технология Freshplex работи оптимално с апликатора с четка. Той напълно премахва много петна от храна, напитки и дори домашни любимци и свързаните с тях миризми - само за 3 минути.

Предварително тествайте устойчивостта и издръжливостта на цвета върху незабележимо място. Винаги следвайте инструкциите на етикета за поддръжка на материалите, които ще се третират. Не е подходящ за коприна, кадифе, кожа и чувствителни към вода тъкани.

 

  • 1. Развийте главата на четката, преди да я използвате за първи път. Пробийте уплътнението с размер на глава на карфица (приблизително 2 mm) и отворете отново главата на четката (не затягайте прекалено).
  • 2. Изчистете добре с прахосмукачка. Задръжте бутилката надолу и я стиснете леко, за да намокрите гъбата на апликатора. Нанесете продукта (не мокрете напълно тапицерията), вкарайте го леко в тъканта.
  • 3. Оставете да действа 3 минути.
  • 4. Избършете изцяло продукта и остатъците от петното с влажна чиста кърпа. Ако е необходимо повторете процедурата. Изплакнете апликатора след всяка употреба.
Продуктът е успешно добавен в количката
8,70 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Системата за изпращане е абсолютно автоматична! Моля, внимателно избирайте правилния офис на Еконт от падащото меню при поръчка! Пренасочването се заплаща.

Грешно изчислена сума за доставка се коригира ръчно от нас.

 
Цени на доставка от наш служител до адрес в София:
Поръчки до 50 лева за гр. София виж зоната тук - 4,00 лева
Поръчки над 50 лева за гр. София виж зоната тук - безплатна доставка.
Доставка в събота - 4 лева допълнително заплащане.

Напишете в забележка, ако желаете за платите с карта при доставката!

Няма опция "доставка до офис на Еконт" за гр. София. Доставката се изпълнява само от наш служител до желан от Вас адрес. 
 
Цени за доставка с Еконт за пратки до 20 кг:
Доставка до офис на Еконт - 7,90 лева
Безплатна доставка до офис на Еконт /без София/ за поръчки над 70 лева.
Ограничението в килограмите не важи за поръчки над 140 лева
Доставка до адрес с Еконт - 13,50 лева
 
Минимална сума за поръчка - 25,00 лева
 
Срок за първоначална обработка на поръчки: 3 работни дни
 

Посочените цени са в български лева с ДДС за Блъгария и в евро с ДДС за чужбина и са валидни само за електронния магазин. Снимките са ориентировъчни. Цените са валидни до изчерпване на количествата.