Dove Краставица с 0% алуминиеви соли дезодорант 150 мл немски

Категории
Цена с ДДС: 5,45 лв. 9,50 лв.
  • Марка: Dove

Дезодорант спрей Dove с аромат на краставица, подхранващ цинков комплекс и 0% алуминиеви соли предлага 48 часа защита срещу миризмата на тялото и ви оставя да се чувствате свежи и чисти през целия ден. Формулата с 1/4 крем за грижа е нежна към кожата и прави деликатната кожа на подмишниците гладка и еластична. С уникално подхранващия цинков комплекс, дезодорантният спрей Dove предпазва от миризмата на тялото по два начина: Антибактериалният цинков комплекс намалява миризмата и в същото време се бори с бактериите, причиняващи миризма. Дезодорантът Dove без алуминий и алкохол е специално разработен за нуждите на деликатната кожа на подмишниците и защитава за 48 часа. Дезодорантът има и освежаващ аромат на краставица. Дезодорантът спрей Dove надеждно се бори с миризмата на тялото. За оптимален ефект трябва да се уверите, че кожата ви е суха и възможно най-хладна след душ. Дръжте дезодоранта изправен пред подмишниците си на разстояние 15 см и впръскайте за около 2 секунди. Моля, не използвайте дезодоранта спрей върху наранена кожа или кожни раздразнения.

Немски

Продуктът е успешно добавен в количката
5,45 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Системата за изпращане е абсолютно автоматична! Моля, внимателно избирайте правилния офис на Еконт от падащото меню при поръчка! Пренасочването се заплаща.

Грешно изчислена сума за доставка се коригира ръчно от нас.

 
Цени на доставка от наш служител до адрес в София:
Поръчки до 50 лева за гр. София виж зоната тук - 4,00 лева
Поръчки над 50 лева за гр. София виж зоната тук - безплатна доставка.
Доставка в събота - 4 лева допълнително заплащане.

Напишете в забележка, ако желаете за платите с карта при доставката!

Няма опция "доставка до офис на Еконт" за гр. София. Доставката се изпълнява само от наш служител до желан от Вас адрес. 
 
Цени за доставка с Еконт за пратки до 20 кг:
Доставка до офис на Еконт - 7,90 лева
Безплатна доставка до офис на Еконт /без София/ за поръчки над 70 лева.
Ограничението в килограмите не важи за поръчки над 140 лева
Доставка до адрес с Еконт - 13,50 лева
 
Минимална сума за поръчка - 25,00 лева
 
Срок за първоначална обработка на поръчки: 3 работни дни
 

Посочените цени са в български лева с ДДС за Блъгария и в евро с ДДС за чужбина и са валидни само за електронния магазин. Снимките са ориентировъчни. Цените са валидни до изчерпване на количествата.