Доставка

 

 

 •  Доставката за гр. София се извършва от куриер на Real Delivery до посочен точен адрес на получателя в работно вемеЦената за доставка е 4,00 лева
  •  БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 ЛЕВА ЗА ГР. СОФИЯ. За да Ви се калкулира правилна цена за доставка моля, изписвайте НАСЕЛЕНОТО МЯСТО НА КИРИЛИЦА!   

 • Доставката ЗА СТРАНАТА (без София)  от 2,60 до офис на Спиди или до точен адрес в зависимост от килограмите на пратката и тарифата на куриерската фирма. Точната цена се начислява при финализиране на поръчката.
  • Безплатна доставка до офис на Спиди за поръчки над 100,00 лева
  • Ориентировъчни цени за доставка:
   • До 1 кг - около 2,70 лева
   • + 0,45 лева за всеки следващ килограм

 

 Важно!

Моля, при финализиране на поръчката, отбелязвайте или напишете точния офис на куриерската фирма, в който желаете да получите поръчката си! Системата автоматично изпраща пратките до там, до където ВИЕ сте отбелязали или написали - не разпознава адреси, а имена на офисите - ако не отбележите правилния, ние няма как да знаем точно кой сте имали предвид - не познаваме в детайли цяла България. Не носим отговорност за грешно отбелязани или написани офиси за доставка.

За да бъде осъществена доставката има три основни задължителни момента - да има точен адрес, на който има лице за получаване на стоката, да отговорите на телефонното обаждане от куриера и да има осигурени средства за заплащане на продуктите! При липса на което да било от трите условия НЯМА КАК ДА СЕ ИЗВЪРШИ СВОЕВРЕМЕННА ДОСТАВКА!

 

Всички продукти пътуват с опция "преглед" и застраховка - преди да заплатите вашата пратка проверете съдържанието ѝ за евентуални транспортни дефекти. Рекламация може да се направи само по време на приемо-предаването на продуктите.

Поръчките се обработват по реда на подаване и съобразно наличностите в магазина.

Минимална сума на поръчка - 10,00 лева

Време на доставката

 Поръчки, регистрирани през настоящия ден СЕ ОБРАБОТВАТ И УТОЧНЯВАТ по телефона на следващия работен ден, освен при невъзможност за свързване с клиента. След преглед на поръчката Ви очаквайте обаждане от наш служител. След потвърждаване на детайлите и наличностите, поръчките се изпращат към клиента по възможност в същия работен ден или на следващия такъв. Поръчки, направени в ПЕТЪК СЛЕДОБЯД, СЪБОТА И НЕДЕЛЯ СЕ ПОТВЪРЖДАВАТ И УТОЧНЯВАТ НАЙ-РАНО В ПОНЕДЕЛНИК. ДОСТАВКИ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ САМО В ДЕЛНИЧНИ ДНИ В РАБОТНО ВРЕМЕ, ОСВЕН АКО НЕ Е УГОВОРЕНО ДРУГО С КЛИЕНТА.

Непотвърдени по телефона поръчки не се обработват и изпращат!

Следващи поръчки от некоректни клиенти не се обработват и изпълняват.

 

 Заплащане

 Заплащате поръчаните от Вас стоки при получаването им на посочения от Вас адрес за доставка или офис на куриерска фирма. Дължимата сума се заплаща на куриера, извършил доставката. Всички цени, обявени в сайта са с включено ДДС.

Всеки потребител, направил покупка в maxxcleanbg.com, има право да върне поръчаните от него продукти в период от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаването в случай, че те са съхранени в оригиналната опаковка, не са използвани, не е нарушена целостта на опаковката и са във вида, в който са получени, в т.ч. с пълна комплектация и документация, съгласно условията на чл.55 от Закона за защита на потребителите. Разходите за връщане на продуктите са за сметка на потребителя.

За повече информация и въпроси e-mail: info@maxxcleanbg.com или на тел.0886 63 66 13.