Доставка

В полето "Град/Село" изписвайте САМО ИМЕТО НА НАСЕЛЕНОТО МЯСТО, без допълнителни гр., град, община, пощенски код или каквото и да е друго при него, за да Ви изчисли правилно цената за доставка. За пощенския код има отделно поле при необходимост.

 Доставка за София

 •  Доставката за гр. София се извършва от наш колега до посочен точен адрес на получателя в работно веме.
  •  БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до точен адрес в гр. София в очертаната зона за поръчки над 50 лв!
  • Цена за доставка на поръчки под 50 лв - 4 лв. Изчислените неправилно суми за доставка се коригират ръчно от нас и не се/се начисляват към поръчката.
  • Доставка до адрес в Събота + 4 лева допълнителна такса, начислява се допълнително към сумата. Ако желаете съботна доставка - напишете го в "коментар" при завършване на поръчката.
  • За населени места, водещи се в София град, но извън очертаната зона, Лозен, Герман, Бистрица, Кремиковци, Челопечене и т.н. доставката е 10 лева, без значение каква е сумата на поръчката. Начислява се допълнително, ако не се е начислила автоматично.
  • ВАЖНО! Вече можете да заплатите сметката си и с карта при получаването на продуктите! ПРИ ЗАВЪРШВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА НАПИШЕТЕ "С КАРТА" В ПОЛЕ ЗАБЕЛЕЖКА.

 • Доставката до офис на Спиди7,50 лева.
 • Доставката до точен адрес в България със Спиди - 12,50 лева. 
 • /Фиксираните цени за доставка важат за пратки до 20 кг/
  • В офисите на Спиди можете да заплатите дължимата сума и с карта.
 • Delivery to countries in the European Union - the delivery price is calculated additionally
ВАЖНО! Желаният офис на Спиди се избира от ПАДАЩО МЕНЮ! Системата АВТОМАТИЧНО изпраща поръчката в ИЗБРАНИЯ ОТ ПАДАЩОТО МЕНЮ ОФИС, без значение какво пише в поле "адрес"! 
 • Доставка до офис на Еконт - 7,50 лева
 • Доставка до точен адрес в България с Еконт - 12,50 лева

Цените важат за пратки до 20 кг!

Всички продукти пътуват с опция "преглед" и застраховка - преди да заплатите вашата пратка проверете съдържанието ѝ за евентуални транспортни дефекти или допусната грешка от наша страна. При наличие на такива моля незабавно ни уведомете на телефон 0884650940. Рекламация за транспорти повреди може да се направи само по време на приемо-предаването на продуктите.

Поръчките се обработват по реда на подаване и съобразно наличностите в магазина.

Минимална сума на поръчка - 20,00 лева

Време на доставката

 Поръчки, регистрирани през настоящия ден СЕ ОБРАБОТВАТ И УТОЧНЯВАТ по телефона в рамките на 3 работни дни, освен при невъзможност за свързване с клиента. При наличие на грешен телефон и имейл за контакт поръчката се анулира поради невъзможност за потвърждение. След преглед на поръчката Ви очаквайте обаждане от наш служител. След потвърждаване на детайлите и наличностите, поръчките се изпращат към клиента по възможност в същия работен ден или на следващия такъв. Поръчки, направени в ПЕТЪК СЛЕДОБЯД, СЪБОТА И НЕДЕЛЯ СЕ ПОТВЪРЖДАВАТ И УТОЧНЯВАТ НАЙ-РАНО В ПОНЕДЕЛНИК. ДОСТАВКИ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ САМО В ДЕЛНИЧНИ ДНИ В РАБОТНО ВРЕМЕ, ОСВЕН АКО НЕ Е УГОВОРЕНО ДРУГО С КЛИЕНТА.

Непотвърдени по телефона поръчки не се обработват и изпращат!

Пратките могат да престоят в офис на Спиди НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 5 ДНИ! След това автоматично се връщат към нас! Клиенти, не потърсили пратките си в срок, не се обслужват отново!

Следващи поръчки от некоректни клиенти не се обработват и изпълняват.

 

 Заплащане

 Заплащате поръчаните от Вас стоки при получаването им на посочения от Вас адрес за доставка или офис на куриерска фирма. Дължимата сума се заплаща на куриера, извършил доставката. Можете да заплатите поръчката си в брой или с карта. Всички цени, обявени в сайта са с включено ДДС.

Всеки потребител, направил покупка в maxxcleanbg.com, има право да върне поръчаните от него продукти в период от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаването в случай, че те са съхранени в оригиналната опаковка, не са използвани, не е нарушена целостта на опаковката и са във вида, в който са получени, в т.ч. с пълна комплектация и документация, съгласно условията на чл.55 от Закона за защита на потребителите. Разходите за връщане на продуктите са за сметка на потребителя.

За повече информация и въпроси e-mail: maxxcleanbg@gmail.com или на тел. 0884 650 940 /само делнични дни от 10:00 до 15:00 ч./

Посочените цени са в български лева с ДДС за Блъгария и в евро с ДДС за чужбина и са валидни само за електронния магазин. Снимките са ориентировъчни. Цените са валидни до изчерпване на количествата.