Coral Black Velvet 20 пранета течен препарат за тъмно пране

Категории
Цена с ДДС: 9,99 лв.
  • Марка: Coral

Течен перилен препарат за тъмно и черно пране, 20 пранета, 1.000 литър, немски.

Черните дрехи са изразителни, класически и вечни. За да продължите да сте зашеметяващи и стилни в черното си облекло, изберете Coral Black Velvet с грижа към интензивното черно. Coral Black Velvet е особено подходящ за черни и тъмни тъкани.
Неговата перфектна грижа за тъмните ви дрехи е осигурена от специално разработената формула за защита на влакната Coral Black Velvet. Черният цвят не е случаен, той винаги е елегантени подходящ за всеки повод. Защитете вашите черни и тъмни любими дрехи с Coral Black Velvet. Формулата за защита на влакната на Coral Black Velvet изпира с внимание и грижа вашите любими черни дрехи, като се грижи не само за цветовете, а и за влакната на тъканите. Coral Black Velvet не поврежда деликатните тъкани по никакъв начин.  

Изберете за тъмните си любими дрехи Coral Black Velvet за интензивно черно. Концентрираната формула на Coral Black Velvet осигурява грижа за тъканите с всяко пране и запазва качество на вашите черни дрехи.

Продуктът е успешно добавен в количката
9,99 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Характеристики
Доставка

Системата за изпращане е абсолютно автоматична! Моля, внимателно избирайте правилния офис на Еконт от падащото меню при поръчка! Пренасочването се заплаща.

 
Цени на доставка от наш служител до адрес в София:
Поръчки до 50 лева за гр. София виж зоната тук - 4,00 лева
Поръчки над 50 лева за гр. София виж зоната тук - безплатна доставка.
Доставка в събота - 4 лева допълнително заплащане.
Напишете в коментар, ако желаете за платите с карта!
 
Цени за доставка с Еконт за пратки до 20 кг:
Доставка до офис на Еконт - 6,90 лева
Безплатна доставка до офис на Еконт за поръчки над 50 лева
Доставка до адрес с Еконт - 12,50 лева
 
 

Характеристики
Производител
Unilever
Капацитет
20 пранета
Количество
1.000 литър
Посочените цени са в български лева с ДДС за Блъгария и в евро с ДДС за чужбина и са валидни само за електронния магазин. Снимките са ориентировъчни. Цените са валидни до изчерпване на количествата.