Контакти

Не се колебайте да се свържете с нас в работното ни време от понеделник до петък от 9:30 до 19:30 часа, ако имате въпрос за някой от продуктите, срокове за доставка или други въпроси, свъзани с нашия онлайн магазин.

Ако по някакъв начин Ви затруднява регистрацията при пазаруване - можете да ни напишете Вашата поръчка на имейл info@maxxcleanbg.com или чрез формата за обратна връзка по-долу и ние ще се свържем с Вас за уточнение на детайлите.

За да поръчате продукт от нас не е нужно да предоставяте данни от кредитна или дебитна карта, както и каквато и да е друга подобна информация. Сайтът дори не изисква задължителна регистрация. Необходими са единствено данните ви за извършване на доставка, както и тези за оформянето на плащането и условията за рекламация.

Обявените цени и промоции са валидни САМО за пазаруване онлайн.

Търговски представител на марката Besto - уникално качество на изключително изгодна цена! За цени на едро моля, изратете запитване на info@maxxcleanbg.com

В нашия магазин в гр. София, кв. Дружба 1 Ви очакват ИЗНЕНАДВАЩО ИЗГОДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ на всички стоки, които не са в промоционална кампания :) Заповядайте и няма да останете разочаровани.

info@maxxcleanbg.com

Телефон за контакт:

0886 63 66 13

  • Адрес:
    гр. София, кв. "Дружба" 1, бл. 71, търговски части на партера
  • Телефон: 0886636613
  • Имейл: info@maxxcleanbg.com
Форма за обратна връзка
Грешка при изпращането на формата. Моля, проверете дали сте въвели коректна информация.
Запитването е изпратено. Очаквайте нашия отговор на посочения от Вас e-mail.