Colgate 360° Charcoal Gold четка за зъби софт

Категории
Цена с ДДС: 2,90 лв. 3,90 лв.
  • Марка: Colgate

Colgate 360 Charcoal Gold е първокласен нов вариант на 360, който е настроен да създаде революция в категорията със своята диференцирана златна дръжка и черно-златни опаковки. Това е спирала от влакна и активен въглен, която прави тази четка нещо повече от „добра на външен вид“. Специалните млакна достигат до недостъпни места в устата ви, за да почистват евективно плаката и премахват петна и лош дъх.

17 пъти по-тънките власинки на върха достигат по-дълбоко между зъбите и по линията на венците. Дайте на зъбите си защита срещу микроби и лош дъх с 360 Charcoal gold, за да бъдат чисти и здрави. Colgate е марка четка за зъби номер 1, препоръчана от зъболекарите.

Продуктът е успешно добавен в количката
2,90 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Системата за изпращане е абсолютно автоматична! Моля, внимателно избирайте правилния офис на Еконт от падащото меню при поръчка! Пренасочването се заплаща.

 
Цени на доставка от наш служител до адрес в София:
Поръчки до 50 лева за гр. София виж зоната тук - 4,00 лева
Поръчки над 50 лева за гр. София виж зоната тук - безплатна доставка.
Доставка в събота - 4 лева допълнително заплащане.
Напишете в коментар, ако желаете за платите с карта!
 
Цени за доставка с Еконт за пратки до 20 кг:
Доставка до офис на Еконт - 6,90 лева
Безплатна доставка до офис на Еконт за поръчки над 50 лева
Доставка до адрес с Еконт - 12,50 лева
 
 

Посочените цени са в български лева с ДДС за Блъгария и в евро с ДДС за чужбина и са валидни само за електронния магазин. Снимките са ориентировъчни. Цените са валидни до изчерпване на количествата.