Cif Universal Ocean биоразградими почистващи мокри кърпи 60 бр

Категории
Цена с ДДС: 4,70 лв. 6,50 лв.
  • Марка: Cif

Универсалните мокри кърпички Cif осигуряват хигиенна чистота. Материалът на кърпичките е биоразградим и не съдържа пластмаса. Ефективен срещу мръсотия и отлагания, премахва мазни замърсявания, така че е подходящ за почистване на мивки, неръждаема стомана, фурни, кофи за боклук и други повърхности, както и тоалетни и маси. Кърпата за общо почистване Cif е чудесно решение за премахване на видими и невидими замърсявания в къщата. Мократа кърпа премахва всички замърсявания, оставяйки след себе си идеална чистота и блясък. Със специалната си формула, Cif мокри кърпи ратварят, отделят и бързо отстраняват мръсотията от практически всички повърхности в дома. В Cif вярваме, че да живееш в искрящ и чист дом е наистина приятно. За всички.

Продуктът е успешно добавен в количката
4,70 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Системата за изпращане е абсолютно автоматична! Моля, внимателно избирайте правилния офис на Еконт от падащото меню при поръчка! Пренасочването се заплаща.

 
Цени на доставка от наш служител до адрес в София:
Поръчки до 50 лева за гр. София виж зоната тук - 4,00 лева
Поръчки над 50 лева за гр. София виж зоната тук - безплатна доставка.
Доставка в събота - 4 лева допълнително заплащане.
Напишете в коментар, ако желаете за платите с карта!
 
Цени за доставка с Еконт за пратки до 20 кг:
Доставка до офис на Еконт - 6,90 лева
Безплатна доставка до офис на Еконт за поръчки над 100 лева
Доставка до адрес с Еконт - 12,50 лева
 
 

Посочените цени са в български лева с ДДС за Блъгария и в евро с ДДС за чужбина и са валидни само за електронния магазин. Снимките са ориентировъчни. Цените са валидни до изчерпване на количествата.