Calgon Hygiene+ Gel против котлен камък 750 мл

Категории
Цена с ДДС: 17,99 лв.
  • Марка: Calgon

Calgon Hygiene+ Gel представлява гел срещу котлен камък, който предпазва пералната машина от варовикови отлагания, а със своята антибактериална формула действа срещу бактериите.  С течение на времето, варовик, мръсотия, влакна и остатъци от пране се натрупват зад барабана, върху уплатненията и в тръбите на вашата перална машина. Те намаляват производителността ѝ, пречат на чистотата и могат да причинят лоши миризми. Благодарение на бързото им разтваряне активните вещества, съдържащи се в гела Calgon Hygiene+, действат незабавно върху всички жизненоважни части на вашата машина. Те осигуряват оптимална защита извън брабана и спомагат за отстраняването на замърсяванията и остатъците от влакна и перилен препарат. Можете да кажете сбогом на лошите миризми, вашата машина остава чиста и работи по най-добрия начин.

Продуктът е успешно добавен в количката
17,99 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Системата за изпращане е абсолютно автоматична! Моля, внимателно избирайте правилния офис на Еконт от падащото меню при поръчка! Пренасочването се заплаща.

 
Цени на доставка от наш служител до адрес в София:
Поръчки до 50 лева за гр. София виж зоната тук - 4,00 лева
Поръчки над 50 лева за гр. София виж зоната тук - безплатна доставка.
Доставка в събота - 4 лева допълнително заплащане.
Напишете в коментар, ако желаете за платите с карта!
 
Цени за доставка с Еконт за пратки до 20 кг:
Доставка до офис на Еконт - 6,90 лева
Безплатна доставка до офис на Еконт за поръчки над 100 лева
Доставка до адрес с Еконт - 12,50 лева
 
 

Посочените цени са в български лева с ДДС за Блъгария и в евро с ДДС за чужбина и са валидни само за електронния магазин. Снимките са ориентировъчни. Цените са валидни до изчерпване на количествата.