Плати със SETTLE и вземи безплатна доставка!

25 май 2022
Плати със SETTLE и вземи безплатна доставка!

ОБЩИ УСЛОВИЯ

НА КАМПАНИЯ „ПЛАТИ СЪС SETTLE, ВЗЕМИ ОТСТЪПКА“,

ПРОВЕЖДАНА В ПЕРИОДА 25.05.2022 Г. – 09.06.2022 г.

 

  1. ОРГАНИЗАТОР НА КАМПАНИЯТА.

1.1. Организатор на Кампанията „ПЛАТИ СЪС SETTLE, ВЗЕМИ ОТСТЪПКА” е „Макс Клийн БГ“ ЕООД, вписано в Търговския регистър и регистъра на ЮЛНЦ към Агенцията по вписванията с ЕИК 205583733, със седалище и адрес на управление: гр. София, ж.к. Дружба 1, бл. 71, вх. Г партер („Организатор“). Организаторът е собственик на онлайн магазин https://maxxcleanbg.com/

1.2. Настоящите Общи условия ще бъдат публикувани и достъпни за целия период на Кампанията в интернет страницата на  Организатора https://maxxcleanbg.com/

1.3. Организаторът си запазва правото по негова преценка да изменя и допълва настоящата Кампания, като за целта промените следва да бъдат обявени и достъпни за всички потребители в интернет страницата https://maxxcleanbg.com/

1.4. Организаторът има неотменимото право да прекрати Кампанията по всяко време, обявявайки това в интернет страницата си https://maxxcleanbg.com/ в случай че настъпят независещи от него обстоятелства, които осуетяват нейното по-нататъшно изпълнение и те не могат да бъдат отстранени от Организатора

 

  1. СРОК НА КАМПАНИЯТА. МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ

2.1. Кампанията се провежда в периода от 25.05.2022  г. до 09.06.2022 г., вкл..

2.2. Кампанията се провежда на територията на Република България чрез интернет магазина на Организатора https://maxxcleanbg.com/

  1. ОБЩИ УСЛОВИЯ НА КАМПАНИЯТА

3.1. Всеки потребител, направил покупка в интернет страницата на Организатора https://maxxcleanbg.com/ в периода на Кампанията и платил с приложението SETTLE, получава безплатна доставка.

3.2. Отстъпката по т.3.1 може да бъде ползвана от потребителите в срок до 09.06.2022 г. Потребителят губи право да ползва отстъпката, в случай че не направи това в посочения в предходното изречение срок.

3.3. За избягване на всякакво съмнение, отстъпката се начислява от Организатора в момента на покупката и не може да се заменя с паричната ѝ равностойност.

 

  1. УЧАСТНИЦИ В КАМПАНИЯТА

4.1. В Кампанията имат право да участват всички дееспособни физически лица, навършили 18 години, които са изпълнили настоящите Общи условия.

4.2. Организаторът има право по своя преценка да изключи участник от Кампанията, ако не отговаря на условията за участие, посочени в настоящите Общи условия, и/или осъществи или се опита да осъществи злоупотреба с цел получаване на отстъпка.

 

  1. ДРУГИ РАЗПОРЕДБИ

5.1. Организаторът не носи никаква отговорност и не дължи каквито и да е обезщетения, в случай че участниците в Кампанията не се възползват от отстъпката си при условията, описани в настоящите Общи условия, ако това не е по вина на Организатора.

5.2.  С извършването на покупка в онлайн магазина на Организатора и плащане чрез приложението SETTLE в промоционалния период, участникът (потребителят) се съгласява и приема настоящите Общи условия за участие в Кампанията, включително техните изменения и допълнения действащи към съответния момент.


Томбола с НАГРАДА
27 февруари 2023

Направи поръчка за сума над 100 лева и участвай в томбола с награда!

прочети още

Бланка за отказ от договор за покупко-продажба

прочети още
Купи и Спечели!
15 ноември 2022

Направи поръчка за сума над 100 лева и участвай в томбола за пасатор BOSCH!

прочети още

Информация за почивните дни за магазина по време на Коледните и Новогодишни празници

прочети още

Работно време на куриерите от СПИДИ във връзка с Коледните и Новогодишни празници

прочети още

Как да инсталираме и работим с приложението Settle

прочети още
Какво е Settle?
25 ноември 2021

Settle е услуга, създадена и развита в Норвегия, където мобилните плащания отдавна са на следващо ниво и позволяват с прости движения като плъзване, докосване или сканиране да плащаме, превеждаме или изискваме пари. Разликата с широко разпространените услуги в момента е, че Settle не използва NFC технологията и може да се интегрира с всяка банкова карта, и то без нуждата от Top-up.

прочети още

Кой вид перилен препарат е по-добър, по-ефикасен, по-ароматен...? Течен, сух или на капсули - има ли правилен отговор на този въпрос?

прочети още

Няколко полезни съвета за по-чисто и добре изплакнато пране

прочети още

Мислете позитивно, не изпадайте в паника и бъдете здрави!

прочети още
Почивни празнични дни
19 декември 2019

Весела Коледа и Щастлива Нова Година!

прочети още

Не е толкова лесно, колкото изглежда. Миете я, сресвате я, слагате балсам и все още няма ефект. Вероятно всяка от нас е имала лош ден за косата си. Нещо стърчи от едната страна, не можете да срешите друго от другата страна… Ако не искате да преминавате през това отново, тогава четете по-долу как трябва да изглежда правилната грижа за косата.

прочети още

Пролетното почистване е задължителен елемент в програмата на добрата домакиня. За съжаление, обикновено то отнема доста време, коства много нерви и често води до мускулна треска и схващания. Вижте 7 полезни съвета за експресно пролетно почистване на дома.

прочети още

Работно време по Коледните и Новогодишните празници

прочети още

Изтеглихме късметлията от нашата Ноемврийска томбола!

прочети още
НОЕМВРИЙСКА ТОМБОЛА
13 ноември 2018

Ноемврийска томбола с награда ваучер за пазаруване на стойност 100 лева

прочети още

Съществува ли универсален перилен препарат, който да ползваме и за бяло, и за цветно пране

прочети още

Малко полезна информация за перилните препарати в Европа

прочети още

Защо трябва да четем етикета или основните причини, поради които не постигаме желаната ефективност с перилните препарати

прочети още

Една полезна статия, взаимствана от форумите, с няколко групи полезни съвети за перилните препарати и тяхната употреба

прочети още

Няколко съвета как да използваме маската за коса, съобразявайки се с типа на нашата коса и вида на маската, която сме избрали.

прочети още

Шест правила за оптимален резултат при пране

прочети още
Как да перем правилно
26 февруари 2018

Няколко прости правила, които ни спестяват неприятните изненади след изваждането на прането от пералнята

прочети още
Посочените цени са в български лева с ДДС за Блъгария и в евро с ДДС за чужбина и са валидни само за електронния магазин. Снимките са ориентировъчни. Цените са валидни до изчерпване на количествата.