Ariel Color+ Allin1 pods капсули 20 бр за цветно пране

Категории
Цена с ДДС: 18,99 лв. 19,99 лв.
  • Марка: Ariel

Капсули за цветно пране 20 броя немски

Ефект за премахване на петна от първото пране: Капсулата за пране Ariel All-in-1 PODS съдържа допълнително червено отделение и ефективно премахва дори 7-дневни петна, Разтваря се бързо дори в студена вода: Ariel All-in-1 PODS се разтваря бързо дори в студена вода, Проектиран за измиване със студена вода: Капсулата за пране Ariel All-in-1 PODS използва технологията Cool Clean, 100% водоразтворим PODS филмов слой: Филмовият слой на Ariel PODS капсулата за пране се разтваря бързо, 100% в вода, картонена кутия ECOCLIC: За да се намалят пластмасовите отпадъци, капсулата за перилен препарат Ariel All-in-1 PODS се продава в рециклируема картонена кутия с максимум 5% съдържание на пластмаса и е напълно подходяща за правилното съхранение на капсули за перилен препарат. в по-студена вода с капсулата Ariel All-in-1 PODS препарат: Пестете енергия всеки път по време на пране и намалете произтичащите емисии на CO₂!, Лесен за използване: няма нужда от измерване и дозиране; за пране е необходима само една капсула перилен препарат Ariel All-in-1 PODS Измиването с него е детска игра, но винаги дръжте далеч от деца: Капсулите перилен препарат Ariel All-in-1 PODS винаги трябва да се пазят от деца. 

Продуктът е успешно добавен в количката
18,99 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Характеристики
Доставка

Системата за изпращане е абсолютно автоматична! Моля, внимателно избирайте правилния офис на Еконт от падащото меню при поръчка! Пренасочването се заплаща.

 
Цени на доставка от наш служител до адрес в София:
Поръчки до 50 лева за гр. София виж зоната тук - 4,00 лева
Поръчки над 50 лева за гр. София виж зоната тук - безплатна доставка.
Доставка в събота - 4 лева допълнително заплащане.
Напишете в коментар, ако желаете за платите с карта при доставката!
Няма опция "доставка до офис на Еконт" за гр. София. Доставката се изпълнява само от наш служител до желан от Вас адрес. 
 
Цени за доставка с Еконт за пратки до 20 кг:
Доставка до офис на Еконт - 7,90 лева
Безплатна доставка до офис на Еконт /без София/ за поръчки над 70 лева.
Ограничението в килограмите не важи за поръчки над 140 лева
Доставка до адрес с Еконт - 13,50 лева
 
Минимална сума за поръчка - 30,00 лева
 
Срок за първоначална обработка на поръчки: 3 работни дни
 

Характеристики
Производител
P&G
Капацитет
20 пранета
Посочените цени са в български лева с ДДС за Блъгария и в евро с ДДС за чужбина и са валидни само за електронния магазин. Снимките са ориентировъчни. Цените са валидни до изчерпване на количествата.