За нас

За нас
Магазин Maxx Clean BG е семеен бизнес, целта на който е да предложи на Вашето внимание стоки за бита, като комбинира високо качество и достъпна цена. Тук можете да откриете продукти на водещи марки, собствен внос от европейските пазари, на изгодни цени. Гарантиран произход и доказано качество. Нашите стоки се съхраняват при оптимална температура, за да може да се запази качеството им и активните съставки на 100%. Болшинството от стоките, предлагани на Вашето внимание, са лично изпитани от нас, за да сме напълно сигурни в качествата на всеки продукт и да можем да Ви дадем честно и откровено мнение от първо лице.
 
"Цената е това, което плащаш. Стойност е това, което получаваш." - Уорън Бъфет
 
Не позволявайте цената да надвишава стойността - пазарувайте разумно :)
 
 
  
Освен онлайн магазина www.maxxcleanbg.com, ние имаме и физически магазин в гр. София, бул. Черни връх 74, срещу завод Витоша и на 5 минути пешеходно разстояние от МОЛ Парадайз, където клиентите ни на място могат да разгледат предлаганите от нас стоки, да разберат повече за предимствата и недостатъците на всеки един продукт, да получат съдействие за направата на най-добрия за тях избор.

Имате въпрос относно конкретен проблем? Не се колебайте да се свържете с нас в работно време от понеделник до петък от 10:00 до 17:00 часа - заедно ще намерим най-доброто разрешение.

Към момента не зареждаме нови клиенти с магазини!

         

Заповядайте в нашия магазин в гр. София:

кв. "Хладилника", бул. "Черни връх" 74. Магазинът се намира срещу завод Витоша, на 5 пинути пешеходно разстояние от МОЛ Парадайз и Метростанция Витоша.

Работно време:

От понеделник до петък - от 10:00 ч. до 18:00 ч.

Събота - от 10:00 ч. до 14:00 ч.

Неделя - почивен ден.

 

"Макс Клийн БГ" ЕООД

ЕИК 205583733

МОЛ: Елза Ценова

телефон за контакт: 0884 650 940

Очакваме Ви :)

Посочените цени са в български лева с ДДС за Блъгария и в евро с ДДС за чужбина и са валидни само за електронния магазин. Снимките са ориентировъчни. Цените са валидни до изчерпване на количествата.